-20%
Vasco Translator Premium 5"

Vasco Translator Premium 5"

Csúcsminőségű beszédfordító

 • Beszédfordítás több, mint 50 nyelven
 • 96%-os fordítási pontosság
 • Egyszerű használat
 • Tökéletes kiejtés
 • Beépített fotó fordító
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Visszaküldés 14 napon belül

Visszaküldés 14 napon belül

Ár: 96 545 Ft

Megtakarìtás: 19 309 Ft

Ùj ár

77 236 Ft

A Vasco Translator Premium 5” egy olyan új generációs beszédfordító, mely több, mint 50 nyelven felismer és lefordít bármilyen mondatot. Tökéletes kiejtésének és a gyors fordításnak köszönhetően a készülék lehetővé teszi a szabad kommunikációt akkor is, ha Ön semmilyen idegen nyelvet nem beszél.

Hogyan működik?

A Vasco Translator Premium 5” egy olyan továbbfejlesztett készülék, mely csúcstechnológiás beszédfordító rendszert tartalmaz. Hibátlanul felismeri a kontextust bármilyen mondatnál, kifejezésnél és szakszavaknál (üzleti, gyógyászat, technológia). Önnek csak hangosan ki kell mondania a mondatot, vagy begépelnie azt, és megkapja a pontos fordítást.

A Vasco Translator Premium 5” 5 különböző online fordítómotorhoz csatlakozik, ennek köszönhetően képes ennyire megbízható fordítást nyújtani. Világszerte vannak szervereink, ennek köszönhetően a fordítás hihetetlenül gyors más fordítókhoz képest, melyek gyakran csak egy szervert használnak.

Vasco Translator Premium 5 play

Egy fordító Mindenki számára

A Vasco Translator világszerte magas értékeléseket kapott a vásárlóktól. Megbízható pontossága, a fordítás gyorsasága az intuitív kezelőfelülete miatt fegyveres szervek, rendőrségek valamint egyéb gyógyászati vállalatok és kórházak is használják Európa számos hivatalos intézete mellett.

Használata rendkívül egyszerű

A Vasco Translator Premium 5” egy olyan készülék, melyet rendkívül egyszerű használni. Nem igényel semmilyen konfigurációt a felhasználó részéről. Csak be kell kapcsolnia és azonnal használatra kész. A felület rendkívül intuitív, a bekapcsolás pillanatától azonnal tudni fogja hogyan kell használni.

Icon-1
4G sáv több, mint 160 országban, szerződés nélkül
Icon-2
Hangszóró: 84 dB bármilyen környezetben hallható
Icon-3
Anyanyaelvű beszélővel megegyező minőségű kiejtés
Icon-4
Erős akkumulátor, akár 160 óra üzemidő
Icon-5
5 fordító motor
Icon-6
5” érintőképernyő
Icon-7
Egyszerű tárolás

Könnyed Beszélgetések

Hogy a párbeszédet könnyen menjen, egy speciális funkció gondoskodik róla. A nyelv kiválasztása után egyszerűen csak válassza ki az Ön nyelvének zászlaját tartsa nyomva és kezdjen beszélni. Amit mond, az megjelenik a kijelzőn az Ön saját nyelvén és a kiválasztott nyelven is. Nyomja meg a hangszóró ikont, hogy hallja a fordítást kiejtve is.

A partner, akivel beszél, ugyanígy tesz, oda-vissza felváltva, így jöhet létre a párbeszéd. Ennél egyszerűbben nem jöhet létre párbeszéd egy olyan partnerrel, aki nem beszéli az Ön nyelvét.

A párbeszéd alatt bármikor visszagörgethet és elolvashatja az egész párbeszédet. Ez nem csak arra egy nagyszerű lehetőség, hogy segítsen Önnek a fordításban, hanem arra is, hogy megtanuljon egy új nyelvet!

Fotó Fordító: Fordítson étlapot, jeleket, újságokat

A fotó fordítónak köszönhetően Ön gyorsan fordíthat étlapot, jelzéseket, szórólapokat, vagy közúti jelzéseket. Lefordítani egy fotót talán furcsán hangzik, de a Vasco Translator Premium 5” beszkenneli a fotón lévő szöveget és lefordítja azt. Ez a funkció több, mint 40 nyelvvel elérhető.

Fotó Fordító

MultiTalk: Beszéljen több emberrel, több nyelven

A MultiTalk a aVasco Translator modellek vadiúj funkciója, mely lehetővé teszi a párbeszédet számos ember közt egyszerre. A MultiTalk akár 100 ember közt is lehetővé teszi a kommunikációt. Ez lehetséges személyesen vagy távolról is. Nem számít, hogy a csapat tagjai 2 vagy 50 különböző nyelven beszélnek, ha a Vasco támogatja azokat. A fordítás azonnali és 96%-os pontosságú. Ugyanúgy tökéletes megoldás üzleti tárgyalásoknál vagy konferenciáknál, mint idegenvezetésnél, mikor emberek nagyobb csoportjához beszélünk.

Multitalk

Multitalk for business

Multitalk for guides

Multitalk for workers

A frissítések mindig ingyenesek

A Vasco Electronics nemzetközi piacvezető az elektronikus fordítógépek területén. Készülékeink csúcsminőségű technológiát alkalmaznak, használatuk egyszerű, gyors és pontos fordítást nyújtanak. A szoftver és a fordítómotorok, amiket használunk, folyamatos fejlesztés alatt állnak, és az aktuális frissítések ingyenesen elérhetőek minden vásárló számára. Folyamatosan új nyelvekkel is gazdagítjuk az adatbázist. Amint elérhetővé válnak, Ön ingyenesen hozzájuk férhet.

Frissítések ingyenesek... Frissítések ingyenesek

Beszéljen több, mint 50 nyelven

A fordító több, mint 50 nyelven felismeri a beszédet. Az alábbi táblázat a Vasco Translator Premium 5” különböző funkcióit mutatja.

[langs_list]

Specifikációk

Translator 5 méret
Kijelző 5”, IPS, HD LCD 1280*720
Processzor MT6735P QUAD CORE 1.0GHz
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Akkumulátor Li-Ion 2200mAh
USB Micro USB
Fülhallgató bemenet: 3,5 mm
Méret 144.3 x 71.7 x 8.0 mm
Súly 143 g
Használati utasítás [manual]

Csatlakozás

A Vasco Translator Premium 5” öt különböző online fordítómotort használ, ennek köszönhető a magas pontosságú fordítás. Ez azt jelenti, hogy a működéshez Internet-kapcsolatra van szüksége. Ám Önnek nem kell aggódnia a WiFi hálózat megléte miatt. A beépített nemzetközi SIM kártya a Föld összes szerveréhez képes csatlakozni. Az alábbi térkép azokat az országokat mutatja, ahol a Vasco Translator Premium 5” működik.

SIM kártyáját bármikor feltöltheti a vasco-sim.com oldalon.

Az alábbi térkép azokat az országokat mutatja, ahol a Vasco Translator működik.

[map_translator]

További funkciók

 • Mérték átváltó
 • Valuta átváltó
 • Fényképező
 • Számológép

A készlet tartalma

 • Vasco Translator Premium 5”
 • USB kábel
 • Töltő
 • Használati útmutató

A termék értékelése

Értékelések átlaga star star star star star 4.86

star star star star star 5/5
Miki , 2020-06-28

Könnyű kezelés. Megbízható.

star star star star star 5/5
Róbert , 2020-06-23

Tetszik a design

star star star star star 5/5
Andi , 2020-06-09

Szuper!

star star star star star 5/5
Netti , 2020-06-05

Egyszerű kezelhetőség

star star star star star 5/5
Laci , 2020-06-04

Gyors net, szép kép, okos dolgok

star star star star star_border 4/5
anonymous , 2020-06-02

Kiváló választás volt

star star star star star 5/5
Feri , 2020-06-02

Tejesen jó a készülék

12

Ossza meg másokkal, mit gondol a termékről

star_border star_border star_border star_border star_border