-20%
Vasco Translator Solid 4"

Vasco Translator Solid 4"

Strapabíró fordítógép extrém körülményekhez

 • Beszéd és szöveg fordítás több, mint 50 nyelven
 • 96%-os fordítási pontosság
 • Víz-, por-, és ütésálló
 • Terepen ideális
 • Fotó fordító
Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Visszaküldés 14 napon belül

Visszaküldés 14 napon belül

Ár: 91 463 Ft

Megtakarìtás: 18 293 Ft

Ùj ár

73 170 Ft

A Vasco Translator Solid 4” egy víz-, por-, és ütésálló beszéd és szöveg fordító. Strapabíró borításának köszönhetően bármilyen terepen használhatja. Tökéletes felfedező túrákhoz, olyanokhoz, ahol sosem tudhatja melyik pillanatban fog a sárban legurulni.

A 96%-os fordítási pontossággal és az üzleti, gyógyászati és technológiai szókincs és az idiómák felismerésével a Vasco Translator Solid 4” az egyik legjobb fordító a piacon. Pontosságának és gyorsaságának köszönhetően egészségügyi szervek és fegyveres szervezetek, valamint önkormányzatok is használják Európa-szerte.

Intuitív kezelőfelülete egyszerűen használhatóvá teszi a Vasco Translator Solid 4”-t - nincs szükség szoftver installációra, vagy SIM kártya vásárlásra (a készlet tartalmazza azt). Csak töltse fel és máris használhatja!

Hogyan működik?

Mindössze annyit kell tennie, hogy felmondja vagy begépeli a fordítandó szöveget és a Vasco Translator Solid 4” lefordítja azt a kiválasztott nyelvre. Fényképről is végezhet fordítást, étlapokat, közúti jelzéseket, e-mail-t, vagy újságcikket is fordíthat.

Röviden összefoglalva, ha szöveget próbál lefordítani vagy írni valakinek, akár párbeszédet kezdeményez, vagy az étlapot fordítja, másodpercek alatt elvégezheti ezeket a műveleteket!

solid play

Nagyon egyszerű használni

Bár a Vasco Translator Solid 4” csomag használati útmutatót is tartalmaz, biztosan nem lesz szüksége rá. Egyszerű használatra lett tervezve, könnyedén tudni fogja hogyan kezelje már a bekapcsolástól számítva. Csak érintse meg a menü gombot, válassza ki mit szeretne és már kezdheti is!

Icon-1
3G sáv több, mint 160 országban, szerződés nélkül
Icon-2
Hangszóró: 84 dB bármilyen környezetben hallható
Icon-3
Anyanyelvű beszélővel megegyező minőségű kiejtés
Icon-4
Erős akkumulátor, akár 160 óra üzemidő
Icon-5
5 fordító motor
Icon-6
4” érintőképernyő
Icon-7
Strapabíró, víz-, por-, és ütésálló bevonat
Icon-7
Precíz mikrofon, zajcsökkentés

Párbeszédek funkció

A párbeszédek egyszerűbbé tétele érdekében áll rendelkezésre a “Párbeszédek” funció. A kiválasztott célnyelvre való kattintás után csak válassza ki az Ön nyelvének zászlaját tartasa azt nyomva, majd beszéljen. Amit mond, megjelenik az Ön saját nyelvén és a kiválasztott célnyelven is. Nyomja meg a hangszóró ikont, ha a fordítást kiejtve is meg szeretné hallgatni.

A fél, akivel beszélget, ugyanígy jár el, és ezzel a módszerrel oda-vissza folyhat a kommunikáció, így tartva párbeszédet, mely sosem volt még eddig ennyire egyszerű két olyan ember közt, akik nem beszélik a másik nyelvét.

A párbeszéd végén visszagörgethet és újraolvashatja az egészet. Ez nem csak arra kiváló lehetőség, hogy segítsen Önnek fordítani, hanem arra is, hogy megtanuljon egy új nyelvet!

Fotó Fordító: fordítson étlapokat, jelzéseket, újságot

A fotó fordító beszkennel minden képen található szöveget a beépített kamera segítségével és lefordítja azt a kiválasztott célnyelvre. Nem kell többet aggódnia az idegen nyelvű étlap láttán, vagy a külföldi újságok cikkei miatt. Egyszerűen készítsen róluk fotót és fordítsa le!

Fotó Fordító

Frissítések

Ha új nyelv kerül az adatbázisba, vagy a szoftver frissítés érhető el,Ön ingyenesen hozzáférhet mindehhez! Egyszerűen csak kattintson a “frissítés” lehetőségre, éppúgy, mintha csak a mobiltelefonon csinálná.

Frissítések ... Frissítések

Nyelvek

Tekintse meg a lenti táblázatot, mely a jelenleg elérhető Vasco Translator Solid 4” által felismert nyelveket mutatja. Időről-időre új nyelvek kerülnek be az adatbázisba, így a lista folyamatosan bővül.

[langs_list]

Műszaki adatok

Translator 5 méret
Érintőképernyő 4", IPS multitouch 800x480 pxls
Processzor Quad Core 1.3 GHz
RAM 1 GB
Fényképező Elülső: 2 Mpx, Hátsó: 5 Mpx
Akkumulátor Tölthető Li-Ion, 3000 mAh
USB Micro USB
Nemzetközi védettség IP-68, por és vízálló
Méret 135 x 75 x 20 mm
Súly 230 g
Használati útmutató [manual]

Kapcsolódás

A Vasco Translator Solid 4” 96%-os pontosságú fordításának oka, hogy 5 különböző fordítómotorral dolgozik. Ezek a fordítómotorok a világ minden táján megtalálható szerverekhez kapcsolódnak, így más fordítókkal ellentétben, amik csak egy szerverhez kapcsolódnak, a Vasco fordítása szuper gyors.

A Internet hálózat szükségessége miatt a Vasco Translator Solid 4” beépített SIM kártyát tartalmaz, mely 150 országban működik. A készülék megvásárlásakor az már egy előre feltöltött, körülbelül 5000 mondat fordításához elegendő adatcsomaggal van ellátva. A kártya ezután könnyedén újra feltölthető a weboldalunkon keresztül.

Beépített SIM kártyával láttuk el a készülékeket, azért, hogy Önnek ne kelljen újat vásárolnia minden egyes alkalommal, mikor új országba látogat, és elkerülhesse a magas adatforgalmi árakat. A legtöbb elektronikus fordító nem tartalmaz ilyet.

Ha nyílt WiFi hálózathoz van a közelben, például hotelban, repülőtéren, vagy épp egy kávézóban, egyszerűen csak csatlakozzon rá, ugyanúgy, ahogyan a mobiltelefonnal tenné.

Az alábbi térkép azokat az országokat mutatja, ahol a Vasco Translator Solid 4” működik.

[map_translator]

Egyéb funkciók

 • Mérték átváltó
 • Valuta váltó
 • Fényképező
 • Számológép

A készlet tartalma

 • Vasco Translator Premium 4”
 • Töltő
 • USB kábel
 • Használati útmutató

A termék értékelése

Értékelések átlaga star star star star star 4.75

star star star star star 5/5
anonymous , 2020-06-28

Gyors, minden ott van rajta.

star star star star star 5/5
Balázs , 2020-06-23

Nekem tökéletes

star star star star star 5/5
Andras , 2020-06-18

Igazi strapabiro, massziv keszulek es segitsegevel szuperul boldogulunk a nyaralasok alkalmaval.

star star star star star 5/5
Miklós , 2020-06-09

Ennyi pénzért biztosan nincs jobb választás.

star star star star star_border 4/5
Vásárló , 2020-06-05

Megbízható minőség.

star star star star star_border 4/5
Lajós , 2020-06-04

Szép kép, gyors reagálás

star star star star star 5/5
Apcuska , 2020-06-04

Az ügyintézés szuper.

star star star star star 5/5
Nagy Róbert , 2020-06-02

Szép, könnyen kezelhető.

12

Ossza meg másokkal, mit gondol a termékről

star_border star_border star_border star_border star_border