Kik vagyunk mi a Vasco-nál?

A Vasco egy egyszerű, de erőteljes célból született: hogy az emberek megértsék egymást.

number one

A mi történetünk

A Vasco céget 2008-ban alapította Maciej Góralski üzletember és mentőápoló, aki valódi és kézzelfogható igényt látott az elektronikus fordítók iránt. Ezt a célt szem előtt tartva cégünk a fordítási megoldások piacának egyik vezetőjévé nőtte ki magát.

Ezt úgy teljesítjük, hogy minden nap áttörjük a nyelvi korlátokat. Legfontosabb feladatunk, hogy minden különböző nyelvet beszélő ember számára megkönnyítsük a kommunikációt. Készülékeinkkel az emberek elfelejthetik a félreértéseket. Új kihívásokra, a világ felfedezésére valamint vállalkozásuk fejlesztésére összpontosíthatnak.

Büszkék vagyunk rá, hogy idáig eljutottunk. A Vasco eleinte pár lelkes ember egy kis csoportja volt, akik a fordítóeszközöket akartak népszerűsíteni. Jelenleg családunk közel 200 emberből áll, 20 országból 4 kontinensen. Mi tervezzük, gyártjuk és értékesítjük minden eszközünket, mivel szakterületünk a nyelvészet, a tervezés és a szoftverfejlesztés.

Az egyéni ügyfeleken kívül számos állami és magánszervezetet is támogatunk. Fordítókat biztosítunk gyártáshoz, szállodáknak, éttermeknek, iskoláknak és kórházaknak.

Vasco években

  • Vasco piaci bevezetése

  • Online üzletnyitás Németországban, Franciaországban, UK-ban, Olaszországban és Spanyolországban

  • Első Vasco Translator fordítógép

  • Első Vasco Traveler készülék

  • Üzletnyitás az USA-ban, Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Romániában

  • Vasco Mini 2 bevezetése

  • Üzletek megnyitása Svédországban, Norvégiában és Finnországban

  • A Vasco Translator M3 bevezetése

  • Üzletnyitás Japánban

  • A Vasco Translator V4 bevezetése

Küldetésünk

„Ha olyan nyelven beszélsz egy emberhez, amit ő is ért, az a fejébe megy. Ha az anyanyelvén szólítod meg, az a szívéhez ér."

Nelson Mandela

A Vasco embereket jelent

ceo

Maciej Góralski

Founder and CEO

linkedin

director business

Radosław Studnicki

Business Development Director

linkedin

head of software

Tomasz Stomski

Product Development Director

linkedin

Ismerje meg alapítónkat és vezérigazgatónkat

Maciej Góralski, a cég alapítója és tulajdonosa számos területen szerzett végzettséget, mint például a pénzügy, a marketingmenedzsment és az orvostudomány. Az utazás és a mentő szolgákat Maciej szenvedélye, így ezek inspirálták a Vasco készülékekben használt ötletek és megoldások megvalósításában.

„Önkéntes mentősként dolgoztam a kórház sürgősségi osztályán. Ott minden eddiginél jobban átláttam a gyors és precíz kommunikáció fontosságát. Nem számít, hol tartózkodik, itthon vagy külföldön, a hatékony kommunikáció sok helyzetben kulcsfontosságú."

Megszületett a fordítási megoldások népszerűsítésének ötlete. Maciej azzal kezdte, hogy értékesítette a piacon már elérhető készülékeket. De az idő múlásával és a tapasztalatszerzéssel nyilvánvalóvá vált, hogy egy nagyobb célt kell elérni.

Így a Vasco megalapításával megkezdtük az eredeti, magas minőségú saját készülékeink gyártását.

Ismerjen meg minket jobban

Órákig tudnánk beszélni arról, hogy mi hajt minket, és mi teszi a Vasco-t többé, mint egy munkahelyi közösség. Meggyőződésünk azonban, hogy egy kép több ezer szónál. És ez ebben az esetben is így van.