Rólunk

Vasco Electronics - fejlett technológia mindenkinek

A Vasco Electronics egy nemzetközi vállalat, irodái az Egyesült Államokban és Európában is megtalálhatók, munkatársai pedig világszerte jelen vannak. A nemzetközi azt jelenti nálunk, hogy mi magunk is több nyelvet beszélünk - ezt tudjunk és hosszú idő óta ezen dolgozunk.

A Vasco Electronics megalapításával, 2008 óta, az elektronikus hangfordítók és a szótárak vannak a cég fókuszában. Képzett szakértői csoportunk fejlesztette ki a Vasco fordítógép eszközt - a legmodernebb fordító eszközt, amely több mint 50 nyelven képes kommunikálni. De ez csak a kezdet volt. A legelejétől fogva egy olyan képzett fejlesztőkből álló csapatot hoztunk létre, amely képes volt eszközeinket csúcstechnológiás, ugyanakkor könnyen használható és praktikus termékké alakítani, amelyek számos céllal használhatók - az idegen nyelven történő kommunikációtól kezdve az utazáshoz tervezett kompakt mobil készülékekig.

Fejlesztő csapatunk legutóbb új kihívások elé állította magát. Amennyiben képzett programozókat keres projektjéhez – keressen meg minket!

Rólunk

A kezdetek

A Vasco Electronics céget Maciej Góralski alapította, aki a vállalat tulajdonosa és vezérigazgatója is. Képzett mentősként Maciej munkájából kifolyólag tudta, hogy megérteni a másikat gyakran az élet és a halál közti különbséget jelentheti. Az a vágya, hogy megértse a betegeket és segítsen rajtuk, arra késztette, hogy keresse a megoldást arra, ami lehetővé teszi a különböző nyelveket beszélő emberek közötti hatékony kommunikációt, és ekkor kezdte el érdekelni az elektronikus fordítók ötlete. Lenyűgözték a lehetőségek, de elégedetlen volt azzal, amit a piac kínál, ezért úgy döntött, hogy maga köré gyűjti a megfelelő szakembereket, egy jobb fordítóeszköz kifejlesztése érdekében, és így indította el a Vasco Electronics céget. Manapság a Vasco fordítógépei széles körben elismertek, a piac legjobb fordítóeszközeiként tartják őket számon, magánszemélyek, vállalatok, szakemberek használják a világ minden táján - ahogy természetesen a mentők is.

Küldetésünk

Fő célunk, hogy segítsük az embereket a kommunikációban.

Fordítógépeink lehetővé teszik a kommunikációt azon az 50 nyelven, amit a népesség 90%-a használ. Akár üzleti, akár kényelmi céllal utazik, mi a rendelkezésére állunk, hogy leküzdhessen bármilyen nyelvi akadályt.

Sőt! Termékeink intuitívak és könnyen használhatóak, így azon sem kell aggódnia, hogyan fogja majd kezelni őket. Csak vegye ki a dobozból és már kezdheti is a kommunikációt.

Vásárlóink fontosak számunkra

Nálunk a vásárló az első, és ezt ki is mutatjuk! Vásárlóink véleményét igen komolyan vesszük. Így született meg a Vasco Translator és ehhez mérten fejlesztjük azt nap-mint-nap.

Világszerte 10 nyelven helyi terméktámogatást is nyújtunk, így megoszthatja igényeit velünk, s mi annak megfelelően szabjuk személyre a termékeket..

Abban is rendelkezésére állunk, hogy segítsük Önt kiválasztani a megfelelő készüléket, valamint a terméktámogatásban is.

A Vasco Electronics jelenléte világszerte

Irodáink Cheyenne-ben, Wyomingban, USA, Krakkóban, Lengyelországban, Shenzenben, Kínában is megtalálhatóak. Reklámirodáink az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is jelen vannak. Továbbá munkatársaink és partnereink Hollandiában, Indiában, Indonéziában és Malajziában is jelen vannak.

Termékeink jelenleg Európa-szerte, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ázsiában érhetőek el. Webshopunkban és a népszerűbb online vásárlási platformokon szintúgy megvásárolhatja termékeinket.

Vasco in the world map

Vállalatunk növekszik, mégpedig gyors iramban. Ha nem vagyunk elérhetőek az Ön országában, és a partnerünk szeretne lenni, lépjen kapcsolatba velünk!

Termékeink

Jelenleg három termékvonalat kínálunk:

Vasco M3

Vasco Translator M3

Kis méretű beszédfordító

Vasco Translator

Vasco Translator

Csúcstechnológiás beszédfordító

shop and office translator

Vasco üzlet és irodai fordító

Más projekteken is dolgozunk, úgy mint:

Vasco City Guide

Egy mobil tájékoztató az Ön városához,

kifejezetten hotelek számára

Horse Manago

Átfogó web platform

a lovaglás szerelmeseinek és tulajdonosoknak

Termékeinket kórházak, rendőrségek, vámszervezetek, fegyházintézetek, katonaságok, egyetemek, iskolák, és olyan más egyéb szervezetek is használják, ahol szükség van a külföldiekkel való kommunikáció lehetővé tételére, nyelvtanulásra és egymás megértésére.

kórházak

Kórházak

rendőrségek

Rendőrségek

egyetemek

Egyetemek

Vasco Electronics
  • Ha olyan terméket szeretne, amit nem talál kínálatunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi létrehozzuk azt!
  • Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, szívesen állunk rendelkezésére.
  • Ha ki szeretné próbálni egyik készülékünket, vásárolja meg és tesztelje! Amennyiben nem elégedett, küldje vissza azt és visszatérítjük a teljes vételárat.
  • Ha szeretne csatlakozni csapatunkhoz, jelentkezzen hozzánk karrier oldalunkon keresztül!