Beszédfordító

A Vasco készülékek csúcskategóriás fordítógépek

Ezek az azonnali beszédfordító készülékek megállják a helyüket, legyen szó akár hivatalos üzleti útról, más országok kultúrájának felfedezéséről, hétköznapi tevékenységekről vagy spontán ismerkedésről.

Csomag tartalma

Minden csomag alaptartalma közé tartoznak a következő:

  • Vasco fordítógép,
  • Használati útmutató,
  • USB kábel
  • Konnektorba dugható töltő

Kiválasztott csomagtól függően, még a doboz tartalma lehet:

  • Szkenner
  • Nemzetközi SIM kártya

Méret és funkció

A Vasco fordítógépek funkciójukat tekintve úgy lettek kifejlesztve, hogy a mindennapos használatban sikeresen vegyék az akadályokat. Méretüket illetően könnyedén hordozhatóak, kényelmesen elférnek a zsebben, kézben biztonságosan foghatóak és egy kézzel is kezelhetőek. A legtöbb fordító széles, színes érintőképernyővel van ellátva, emiatt egy okos telefonra hasonlítanak. Elülső és hátsó fényképezővel is rendelkezik néhányuk, amelyek fotófordító funkcióval gazdagítják a fordító rendeltetését. Ezek a kézben tartható készülékek nem csak gépek, társként számíthat rájuk bármilyen szituációban.

Fordító használata

Fő szempont volt a fejlesztők számára, hogy egyértelmű és egyszerű legyen a készülék használata. A kevés gomb és az értelemszerű menü lehetővé teszi, hogy akár használati utasítás olvasása nélkül is azonnal kezelhetőek a Vasco fordítógépek. Kapcsolja be a készüléket, mondja ki hangosan saját nyelvén a fordítani kívánt szöveget. Amint ezzel elkészült, az azonnali beszédfordító már dolgozik is. Anyanyelvi kiejtéssel mondja vissza a fordítást.

Ideális választás

Annak érdekében, hogy kiválaszthassa az Ön számára megfelelő készüléket, javasolt számba venni, hogy milyen céllal szeretné használni az azonnali beszédfordító gépet. Utazáshoz javasolt a Solid 4” készülék, hiszen víz-,por-, és ütésálló. Ha üzleti ügyekről van szó, akkor a Mini 2 fordító az ideális választás.

Vasco Modellek