number one

Vasco Translator V4 fordítógép

Univerzális fordítógép 108 nyelven és ingyenes internettel

 • Hangfordító: Beszéljen 76 nyelven
 • Fényképfordító: Értsen 108 nyelven
 • Szövegfordító: Értsen 90 nyelven
 • Ingyenes internet: Használja korlátok nélkül a fordításhoz
 • Gyors fordítás: Várjon csak ~0,5 másodpercet
 • Nagy, 5 hüvelykes képernyő: Lássa tisztán a szöveget az eszközön
 • Erőteljes hangszórók: Akár 99 dB hangerőre támaszkodhat
 • Rugalmasság: Ellenáll az ütéseknek és a víz fröccsenésének

Szín:

159 000 Ft

-32 700 Ft
Vasco Translator M3 fordítógép

Vasco Translator M3 fordítógép

Tolmácsgép, ingyenes Internettel

 • Hang- és fotófordító: Beszéljen 76 nyelven
 • Ingyenes internet: Használja korlátozás nélkül a fordításhoz
 • Nagy pontosság: 96%-os pontosságú fordítás
 • Gyors kommunikáció: Fordítás ~0,5 másodperc alatt.
 • Minimalista dizájn: Bízzon a díjnyertes felhasználóbarát kialakításban

Szín:

Normál ár 109 000 Ft 76 300 Ft
A kedvezmény előtti utolsó 30 nap legalacsonyabb ára: 109 000 Ft

Média rólunk

lefigaro

A Vasco Translator V4 fordítógép alkalmazása viszont nagyon könnyen megtanulható. Egyszerű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik.

francebleu

A Vasco Translator V4 fordítógép nyelvi fordító zökkenőmentes szórakozást biztosít még zajos környezetben is.

futura

A háttérzaj sem okoz gondot, mert a Vasco Translator V4 mikrofonja akár 99%-ban is elnyomja az ilyen zajokat.

datadcientest

A skála másik végén nyilván egzotikus országok vidékeinek helyi lakosaival is kapcsolatba tudunk lépni, ami rendkívül izgalmas kulturális élmény lehet.

tourhebdo

A SIM-kártyás Vasco Translator V4 fordítógéppel együtt örökérvényű ingyenes és korlátlan internet érkezik, ami azt jelenti, hogy bárhol a világban használhatod, ahol van térerő.

justgeek

A Vasco M3 Fordítógép jelenleg a piacon elérhető egyik legjobb ilyen készülék, amelybe több, mint 70 nyelvet programoztak.

100nl

Kifogástalan megjelenés, letisztult dizájn, jól látható kijelző, egyszerű használat, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciók. Röviden ezek jellemzik a Vasco Translator V4 fordítógépet.

icthealth

Nos, nem számít, ha egy másik ország helyi lakosaival beszélsz, vagy olyan étlapról rendelsz ételt, amelyet nem értesz, a nyelvi akadályok felszámolására létezik valódi megoldás.

camping

Ráadásul ezek az eszközök ma már kifogástalan megjelenéssel, letisztult dizájnnal, egyszerű kezelhetőséggel, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciókkal rendelkeznek.

Díjak

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Hordozható fordítógép az ön igényeinek megfelelően

A Vasco fordítókat úgy tervezték, hogy összehozzák az embereket a nyelvi korlátok lebontásával. Küldetésünket olyan hasznos funkciók segítségével teljesítjük, mint a hang-, fotó- és szövegfordítás. Más gyártóktól eltérően a Vasco készülékek a dobozból kivéve már azonnal működnek. Közel 200 országban automatikusan csatlakoznak a GSM mobilhálózatokhoz SIM-kártya regisztráció, előfizetés vagy extra feltöltési díj nélkül.

A nyelvi akadályok többé nem jelentenek problémát. Csak vegye igénybe a Vasco elektronikus fordítót, és beszéljen a világ lakosságának több mint 90%-ával.

Értse meg külföldi környezetét

Beszélő fordítóinknak köszönhetően az olyan tevékenységek, mint az étkezés egy idegen országban lévő étteremben, nem jelentenek kihívást – készítsen egy képet és értse meg az étlapot, és rendelje meg kedvenc ételét. Ha külföldön szeretne dolgozni, fordítsa le a szerződését, hogy tudja, mire jelentkezik és milyen feltételekkel. Valós idejű fordítóink gondoskodnak Önről!

Utazzon külföldre, érezze magát biztonságban és értse meg környezetét a Vasco hordozható nyelvi fordítóval.

Csúcsminőségű elektronikus fordítógép

A Vasco Translator V4 fodítógép kiváló példa az egyik elektronikus fordító termékünkre. Ezzel az univerzális fordítóval a világ bármely pontján úgy beszélhet, mint egy helyi és garantálja, hogy soha nem érzi magát elveszettnek egy idegen országban. Nincs több nehéz kifejezéstár vagy kínos gesztikulálás – bárki, bárhol megérti Önt majd, és Ön is megért mindent és minkenkit ezzel az eszközzel.

A Vasco hordozható fordítógép minden zsebben elfér, és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik. Könnyen használható, még azok számára is, akiknek nehézséget okoz a modern technológia.

Nincs több extra költség

Hangfordítóink ingyenes, élethosszig tartó internet-hozzáférést biztosítanak a fordításokhoz közel 200 országban. Ez egy speciális SIM-kártyának köszönhető, amely már a vásárláskor benne van az elektronikus fordítójában. Nincsenek rejtett költségek és további szoftvereket se kell telepítenie – minden, amire szüksége van, már a Vasco hordozható fordítójában található.

Utazza be a világot és ne aggódjon a külföldi internet költségei miatt. Minden, amire szüksége van a fordításhoz, már a zsebében van.

Vásárlói vélemények


Close