Visszaküldési szabályzatunk

Bízunk termékeink magas minőségében, így a Vasco készülékekre teljes vételár-visszatérítés vonatkozik.

return icon

Visszaküldés

refund icon

Visszaküldési szabályzat

damaged icon

A visszatérítés feltételei

damaged icon

Kifogások a termék állapotával kapcsolatban

A készülék visszaküldésére 14 nap áll rendelkezésre. Önnek csak annyit kell tennie, hogy értesít minket a visszaküldésről a kiszállítás napjától számított 14 napon belül és visszaküldi a terméket üzletünkbe. Termék visszaküldése esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti: utánvétes csomagokat nem áll módunkban elfogadni. További részleteket a visszaküldésről a "Visszaküldési szabályzat" részben találja.

Az áru átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. E jogának gyakorlásához csak jelezze felénk a termékvisszaküldési szándékát. Megteheti ezt e-mailen keresztül vagy hagyományos postai úton. Használhatja az általunk elkészített visszaküldési űrlapot.

Az áru visszaküldéséről szóló nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vételárat. A visszatérítést az áru beérkezése után áll módunkban elindítani. A visszatérítés az eredeti fizetési móddal megegyezően történik.

A készülék visszaküldésekor ügyeljen a megfelelő csomagolásra, hogy megóvja a terméket az esetleges szállítási sérülésektől. Ne feledje, hogy a visszaküldött készülék állapota nem térhet el kiszállítással megegyező állapottól. A készülék tesztelésekor különösen ügyeljen a termék épségére.

A postai küldemény elvesztése vagy ellopása esetén a kiszállító céghez kell benyújtani az igényt a visszatérítéshez, ezután kivizsgálják és feldolgozzák a kérelmet.

Tájékoztasson minket elállási szándékáról. Nyilatkozzon e-mailen keresztül vagy postai úton küldött levélben. Töltse ki a termékvisszaváltási űrlapot és küldje el a kapcsolat@vasco-electronics.hu email címre.

Visszaküldési cím

  • Vasco Electronics Goralski Group S.K.A.
  • 1133 Budapesta
  • Tisza u. 3.
  • Magyarország