MINDEN TERMÉK

A Vasco - fordító készülékek minden téren megállják a helyüket

A Vasco Electronics célja, hogy olyan zsebben hordozható fordítógépeket hozzanak létre, amelyek megszüntetik a nyelvi korlátokat. A képzett fejlesztőkből álló csapatnak és modern technológiának köszönhetően, több olyan csúcsminőségű beszédfordító készülékeket hoztak létre, amelyek 96%-os pontossággal fordítanak. Ez már magában egy hatalmas teljesítmény. Továbbá mindezt több, mint 50 nyelven teszik lehetővé. Minden helyzetben támaszkodhat a beszédfordító tudására, pontos és korrekt anyanyelvi fordítást nyújt a termékcsalád minden tagja.

Vasco SIM

A fordítógépek mindegyike internet kapcsolatot igényel a működéshez. A Vasco Electronics univerzális megoldást nyújt erre a problémára. Ezt a megoldást egy SIM kártya formájában hozták létre. A világban rengeteg olyan hely van, ahol még nincsen teljes internet lefedettség. Ilyen szempontból ez a SIM kártya még olyan helyeken is biztosítja az internetet, ahol éppen nincsen WIFI kapcsolat. A Vasco Mini 2 fordító beépített nemzetközi SIM kártyával rendelkezik, több, mint 150 országban havidíjak nélkül, ingyenesen, korlátlanul használhatja az internetet.

Széles választék

A Vasco Electronics termékpalettáján a fordítógépek mellet szkenner, travelbox töltőszett és külső akkumulátor és is szerepel. Ezen kívül még anyanyelvi kiejtés csomag is vásárolható. A Tartozékok menüpontnál részletesebb bemutatást olvashat az egyes termékekről.

VASCO ajánlás

Vasco Mini 2 fordító kifejezetten alkalmas választás, méretét és tudását tekintve. Minden helyzetben életmentő lehet. A következő alapelvek alapján készült el: pontosság, egyszerű kezelhetőség, funkcióját kitűnően teljesítő készülék. Már egy díjat is bezsebelt a Vasco Mini 2 fordító: elnyerte a Global Mobile Award díját 2020-ban a „Legintuitívabb Fogyasztói Készülékek” kategóriájában. A piacon elérhető beszédfordító választékában magasan első helyen szerepel ez a termék.

VÉDŐTOK VASCO MINI 2 BESZÉDFORDÍTÓHOZ

  • Védi a készüléket a vízcseppek-, a karcolások és a por ellen
  • Cipzárral ellátott, a gyors és könnyű hozzáférés érdekében
  • Ellenálló, keményfedeles tok
  • Biztonságos illeszkedés
Ár 5 315 Ft

Vasco Egyenleg Feltöltés

Ár 2 890 Ft