Média rólunk

Forbes

A magazin ìgy jellemezte a Mini 2-őt: " Remek elgondolás alapján fejlesztették, a termékhez egy beépìtett nemzetközi SIM kártya tartozik, ìgy vezeték nélkül működik (WiFi hálòzat szükségessége nélkül) 150 országban".

Tech Princess

"A Vasco Mini elnyerte a 2019-es GSMA Mobile Award ""Legjobb Fogyasztói Kapcsolatlétesítő Készülék"" címet."

Entertainment Focus

"A Mini 2 még jobb lett azáltal, hogy saját, előre installált SIM kártyával rendelkezik, így nincs szükség arra, hogy telefonhoz vagy WiFi hálózathoz csatlakoztassuk a használathoz."

Business People

"Kis méretű, óriási megoldás arra, hogy kapcsolatunkat egyszerűbbé tehessük a technológiával. Az innováció karnyújtásnyira van."

Good Morning San Diego

Ez egy fantasztikus készülék mindenki számára! A Good Morning San Diego a Las vegas-i CES show legjobb fogyasztói készülékeként mutatta be a Vasco Mini 2-t.

GQ Italia

"2019 karácsonya, a legjobb technikai kütyük azoknak, akik sokat utaznak. A Vasco Mini 2-t az egyik legjobb technikai kütyünek választották, mint karácsonyi ajándék!"

Vanity Fair Italia

"A legjobb ajándék ötletek, hogy bárkit lenyűgözzünk a technikai kütyükkel" A Vanity Fair olasz verziója a Vasco top fordítógépét választotta a legjobb karácsonyi ajándék ötleteként.

My Company Polska

"Készülékeiket a Scotland Yard, kórházak és büntetésvégrehajtási intézetek használják Lengyelországban. 50 nyelvvel állnak rendelkezésre, ez pedig lehetőséget nyújt arra, hogy a világ népességének 95%-val kommunikálhassunk"

Polska The Times

"Hogy bizonyos legyen affelől, hogy a készülékek folyamatos Internet elérést biztosítsanak, a lengyel cég világszerte 700 telekommunikációs céggel áll kapcsolatban. Ennek köszönhetően a készülék 150 országban működik..."

Rzeczpospolita

"""A Maciej Góralski által vezetett vállalat hatalmassá nőtte ki magát az elektronikus fordítógépek piacán. Készülékeiket nem csak turisták, de civil-, mentő-, és egyenruhás szervezetek is használják""."

Gazeta Wyborcza

"A mobil készülékekhez való kis méretű, elektronikus beszédfordítók és mobil szótárak azért készültek, hogy egyszerűbbé tegyék az életet, azoknak, akik külföldre mennek, főleg turistáknak és vállalkozóknak, akik a világ körül utaznak."