Média rólunk

noizz logo

A Vasco Translator V4 fordítógép alkalmazása viszont nagyon könnyen megtanulható. Egyszerű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik.

glamour logo

A Vasco Translator V4 fordítógép nyelvi fordító zökkenőmentes szórakozást biztosít még zajos környezetben is.

24 hu logo

A háttérzaj sem okoz gondot, mert a Vasco Translator V4 mikrofonja akár 99%-ban is elnyomja az ilyen zajokat.

player logo

A skála másik végén nyilván egzotikus országok vidékeinek helyi lakosaival is kapcsolatba tudunk lépni, ami rendkívül izgalmas kulturális élmény lehet.

roadster logo

A SIM-kártyás Vasco Translator V4 fordítógéppel együtt örökérvényű ingyenes és korlátlan internet érkezik, ami azt jelenti, hogy bárhol a világban használhatod, ahol van térerő.

utazomajom logo

A Vasco M3 Fordítógép jelenleg a piacon elérhető egyik legjobb ilyen készülék, amelybe több, mint 70 nyelvet programoztak.

onlinehirlap logo

Kifogástalan megjelenés, letisztult dizájn, jól látható kijelző, egyszerű használat, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciók. Röviden ezek jellemzik a Vasco Translator V4 fordítógépet.

travelo logo

Nos, nem számít, ha egy másik ország helyi lakosaival beszélsz, vagy olyan étlapról rendelsz ételt, amelyet nem értesz, a nyelvi akadályok felszámolására létezik valódi megoldás.

blikk logo

Ráadásul ezek az eszközök ma már kifogástalan megjelenéssel, letisztult dizájnnal, egyszerű kezelhetőséggel, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciókkal rendelkeznek.