number one

Média rólunk

lefigaro

A Vasco Translator V4 fordítógép alkalmazása viszont nagyon könnyen megtanulható. Egyszerű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik.

francebleu

A Vasco Translator V4 fordítógép nyelvi fordító zökkenőmentes szórakozást biztosít még zajos környezetben is.

futura

A háttérzaj sem okoz gondot, mert a Vasco Translator V4 mikrofonja akár 99%-ban is elnyomja az ilyen zajokat.

datadcientest

A skála másik végén nyilván egzotikus országok vidékeinek helyi lakosaival is kapcsolatba tudunk lépni, ami rendkívül izgalmas kulturális élmény lehet.

tourhebdo

A SIM-kártyás Vasco Translator V4 fordítógéppel együtt örökérvényű ingyenes és korlátlan internet érkezik, ami azt jelenti, hogy bárhol a világban használhatod, ahol van térerő.

justgeek

A Vasco M3 Fordítógép jelenleg a piacon elérhető egyik legjobb ilyen készülék, amelybe több, mint 70 nyelvet programoztak.

100nl

Kifogástalan megjelenés, letisztult dizájn, jól látható kijelző, egyszerű használat, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciók. Röviden ezek jellemzik a Vasco Translator V4 fordítógépet.

icthealth

Nos, nem számít, ha egy másik ország helyi lakosaival beszélsz, vagy olyan étlapról rendelsz ételt, amelyet nem értesz, a nyelvi akadályok felszámolására létezik valódi megoldás.

camping

Ráadásul ezek az eszközök ma már kifogástalan megjelenéssel, letisztult dizájnnal, egyszerű kezelhetőséggel, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciókkal rendelkeznek.

Díjak

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Beszélő fordítóeszközzel törölje el a nyelvi korlátokat

Instant beszélő fordítóeszközök gyártására, tervezésére és forgalmazására specializálódtunk. Termékeink közelebb hozzák egymáshoz az embereket a világ minden tájáról. Gondoskodunk arról, hogy a beszélgetőtársak megértsék egymást. Használja fordítónkat és értse meg a világ lakosságának több mint 90%-át

Ajánlatunknak köszönhetően már nincs szükség tolmácsra. A Vasco Translator fordítóval 76 nyelven beszélhet egyetlen gombnyomással. A fordítás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Minden termék élő fordításhoz

Hasznos kiegészítőket találhat a fordítók használatához. Tegye egyszerűvé és zökkenőmentessé a kommunikációt.

Termékeink között megtalálhatók power bankok, töltőkészletek, tokok és egyebek. Használja ki ajánlatunkat, és szerezzen be mindent, amire szüksége van. Fordítások lelke a modern technológián nyugszik.

Értse meg környezetét külföldön

A Vasco azonnali fordítóival külföldi újságokat, étlapokat és információs táblákat olvashat és érthet. Mindez lehetséges a 108 nyelvet támogató fotófordító funkciónak köszönhetően.

Utazzon külföldre és értse meg a környezetét. Rendelje meg kedvenc ételét és olvassa el a helyi látnivalókat az információs táblán. Készítsen fényképet, fordítsa le a szöveget és érezze magát biztonságban egy idegen országban.

Nincsenek rejtett költségek

Elsődleges feladatunk, hogy tartalmas és teljesen élő fordítási élményt nyújtsunk Önnek. Hangfordító eszközeink készen állnak a használatra, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további szoftverek letöltésére és telepítésére.

Termékeinkhez beépített SIM-kártya is tartozik, amely ingyenes internetet biztosít a fordításokhoz közel 200 országban. Ha külföldre utazik, felejtse el a magas internetes költségeket. Csak pihenjen és élje meg utazásait teljes mértékben!

Vásárlói vélemények