PowerBoxTöltőszett

  • Keményburkolatos doboz
  • Töltő
  • 2 adapter
  • Külső akkumulátor
  • Kábel
  • Autós töltő
Biztonságos vásárlás

Biztonságos vásárlás

Visszaküldés 14 napon belül

Visszaküldés 14 napon belül

Ár

23 000 Ft

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Az utazásnak az élményekről kell szólnia, nem pedig a készülékek töltöttségével kapcsolatos aggodalmakról, Éppen ezért hoztuk létre a PowerBox-ot - az utazóknak szánt töltő készletet. Csak dobja be a pakkot táskájába, hátizsákjába és soha többé nem kell aggódnia készüléke töltöttségi szintje miatt.

Tartalma: keményburkolatos doboz (18 x 24 cm), töltő (USA) + 2 adapter (EU, UK) + külső akkumulátor 2 USB porttal + kábel (USB kábel a Vasco Translator töltéséhez).

A PowerBox Vasco külső akkumulátort (10,000 mAh), USA töltőkábelt, két adaptert (EU és UK) és egy USB kábelt tartalmaz, mellyel a Vasco Translatort töltheti. Ám nem ez az egyetlen készülék, amelyet a külső akkumulátor képes tölteni - alkalmas szinte bármelyik tablet, okostelefon töltésére is. Sőt! Egyszerre 2 készüléket is tölthet, mivel az akkumulátor 2 USB porttal rendelkezik. Csak kezdje el őket tölteni és induljon!

A külső akkumulátor attól az esetleges sérüléstől is megvédi a készüléket, melyet a fali konnektoron keresztüli töltés okozhat a nem kompatibilis feszültség nagysága miatt.

A PowerBox csomagja keményburkolatos, mérete: 18 x 24 cm. Tökéletes a külső akkumulátor, az adapter és a töltő kábelek egy helyen való tárolására és kiváló védelmet nyújt az esetleges külső sérülések ellen.