Travelbox Töltőszett

  • keményburkolatos doboz
  • töltő
  • 2 adapter
  • külső akkumulátor
  • kábel
  • autós töltő
Biztonságos vásárlás

Biztonságos vásárlás

Visszaküldés 14 napon belül

Visszaküldés 14 napon belül

Ár

12 205 Ft

Az utazásnak az élményekről kell szólnia, nem pedig a készülékek töltöttségével kapcsolatos aggodalmakról, Éppen ezért hoztuk létre a TravelBox-ot - az utazóknak szánt töltő készletet. Csak dobja be a pakkot táskájába, hátizsákjába és soha többé nem kell aggódnia készüléke töltöttségi szintje miatt.

Tartalma: keményburkolatos doboz (18 x 24 cm), töltő (USA) + 2 adapter (EU, UK) + külső akkumulátor 2 USB porttal + kábel (USB kábel a Vasco Translator töltéséhez).

A TravelBox Vasco külső akkumulátort (10,000 mAh), USA töltőkábelt, két adaptert (EU és UK) és egy USB kábelt tartalmaz, mellyel a Vasco Translatort töltheti. Ám nem ez az egyetlen készülék, amelyet a külső akkumulátor képes tölteni - alkalmas szinte bármelyik tablet, okostelefon töltésére is. Sőt! Egyszerre 2 készüléket is tölthet, mivel az akkumulátor 2 USB porttal rendelkezik. Csak kezdje el őket tölteni és induljon!

A külső akkumulátor attól az esetleges sérüléstől is megvédi a készüléket, melyet a fali konnektoron keresztüli töltés okozhat a nem kompatibilis feszültség nagysága miatt.

A TravelBox csomagja keményburkolatos, mérete: 18 x 24 cm. Tökéletes a külső akkumulátor, az adapter és a töltő kábelek egy helyen való tárolására és kiváló védelmet nyújt az esetleges külső sérülések ellen.

Ossza meg másokkal, mit gondol a termékről

star_border star_border star_border star_border star_border