Travelbox Töltőszett

  • keményburkolatos doboz
  • töltő
  • 2 adapter
  • külső akkumulátor
  • kábel
  • autós töltő
Ingyen Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

Biztonságos vásárlás

Biztonságos vásárlás

Visszaküldés 14 napon belül

Visszaküldés 14 napon belül

Ár

12 602 Ft

Az utazásnak az élményekről kell szólnia, nem pedig a készülékek töltöttségével kapcsolatos aggodalmakról, Éppen ezért hoztuk létre a TravelBox-ot - az utazóknak szánt töltő készletet. Csak dobja be a pakkot táskájába, hátizsákjába és soha többé nem kell aggódnia készüléke töltöttségi szintje miatt.

Tartalma: keményburkolatos doboz (18 x 24 cm), töltő (USA) + 2 adapter (EU, UK) + külső akkumulátor 2 USB porttal + kábel (USB kábel a Vasco Translator töltéséhez).

A TravelBox Vasco külső akkumulátort (10,000 mAh), USA töltőkábelt, két adaptert (EU és UK) és egy USB kábelt tartalmaz, mellyel a Vasco Translatort töltheti. Ám nem ez az egyetlen készülék, amelyet a külső akkumulátor képes tölteni - alkalmas szinte bármelyik tablet, okostelefon töltésére is. Sőt! Egyszerre 2 készüléket is tölthet, mivel az akkumulátor 2 USB porttal rendelkezik. Csak kezdje el őket tölteni és induljon!

A külső akkumulátor attól az esetleges sérüléstől is megvédi a készüléket, melyet a fali konnektoron keresztüli töltés okozhat a nem kompatibilis feszültség nagysága miatt.

A TravelBox csomagja keményburkolatos, mérete: 18 x 24 cm. Tökéletes a külső akkumulátor, az adapter és a töltő kábelek egy helyen való tárolására és kiváló védelmet nyújt az esetleges külső sérülések ellen.

Ossza meg másokkal, mit gondol a termékről

star_border star_border star_border star_border star_border