Elektronikus fordítógépek - egyszerű kommunikáció bárhol a világon

A Vasco elektronikus fordítók lehetővé teszik a könnyed kommuniációt azon a 40 nyelven, amit a népesség 95%-a használ. Előnye az egyszerű használat és a magas pontosságú fordítás.

Fordítógépeink egyaránt kiválóan működnek üzleti űt alkalmával, illetve nyaraláskor is. A Vasco Translator az idegen nyelvek tanulásában is segít Önnek. Könnyedék tanulhat új szavakat és kifejezéseket a fordító használatával. Ez a fajta tanulás rendkívül hatékony és az anyanyelvű beszélővel való munkával hasonlítható össze.

Melyik elektronikus fordítógépet válassza?

A készülék kiválasztása személyes preferenciájától függ és a használat céljától. Az alábbi faktorok lehetnek a legmérvadóbb szempontok:

  • méret - nagyobb képernyőt vagy inkább kisebb készüléket részesít előnyben? Ez az Ön döntése melyik a leginkább megfelelő a kényelmes használathoz.
  • környezet - irodában vagy kültéren végez munkát? A fordítónak igazodnia kell a munkakörnyezethez.

Elektronikus fordítógépeink széles választékának köszönhetően nem jelent majd problémat megtalálni a megfelelő darabot. A Vasco fordítógép 4 verziója elérhető: Vasco Mini, 5"" és 7"" Vasco Translator és a 4"" méretű Vasco Solid.