Skip to main content

Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon

A CES a világ egyik legnagyobb technológiai vására. Egyesek úgy vélték, hogy a CES 2022-es kiállítás óriási csalódás lesz, mert sok jelentős cég (például a Google) áttért a virtuális jelenlétre. Nos, nem volt csalódás. Többek között jelen volt a BMW, aki bemutatta a színváltó autóját és a Sony, aki megosztotta az új, PS5-höz készült PS VR2 fejhallgatójával kapcsolatos részleteket. Mi is bemutattuk a forradalmian új zsebméretű digitális fordítógépünket, amely segítségével több mint 70 nyelven szabadon beszélhet és érthet. A CES 2022 kiállítás sikeresnek tekinthető, amihez a Vasco Electronics is hozzájárult.

CES 2022 – fókuszban

Annak ellenére, hogy számos vállalat tért át a virtuális jelenlétre – az Egyesült Államok-szerte megugrott COVID-19 esetszámok miatt –, a világ legnagyobb technológiai vásárának 2022-es kiadása kicsit sem tekinthető csalódásnak. Az esemény tele volt izgalmas és érdekfeszítő újdonságokkal, amelyek közül sok egy kicsit közelebb vitt minket a sci-fi filmekből ismert jövőhöz. Amellett, hogy a BMW bemutatta színváltós autóját és a Sony megosztotta az újdonságait, a CES számos lenyűgöző terméket és érdekességet is tartogatott.

Például a Scanbo, egy vancouveri mesterséges intelligenciát alkalmazó cég bejelentette, hogy olyan megoldáson dolgozik, amely lehetővé teszi a glükóz monitorozását fájdalmas ujjszúrások nélkül. Ezenkívül a VR és AR hírek egyértelműen megmutatták, hogy ez a technológia évről évre egyre jobb és jobb – és érdemes megjegyezni, hogy még csak 10 éve annak, hogy az eredeti Oculus Rift megjelent a Kickstarteren. Ráadásul az Engineered Arts, a humanoid robotok tervezője és gyártója elkápráztatta a CES látogatóit azzal, hogy bemutatta az Amecát – az új humanoid robotját, amely szinte tökéletesen képes másolni az emberi arckifejezéseket.

A résztvevők a Tesla vezetését is kipróbálhatták a Las Vegas Convention Center (LVCC) tesztkörén. A The Boring Company által létrehozott attrakció naponta 15 000-17 000 utast szállított a Kongresszusi Központ campusán a Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) szerint.

Lásd még:  Vasco M3 Fordítógép a “Dizájn Oscar-díj” nyertese Red Dot

Beszéljen több nyelven most

De elég a többi cégről. Lássuk, mit mutatott be a Vasco M3 Fordítógép Las Vegasban.

A Vasco M3 Fordítógép fotója a nevadai „magas” sivatagban

Nemcsak a festői nevadai sivatag meglátogatása volt az egyetlen dolog a napirenden…

Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon

A 2022-es CES alkalmával lehetőségünk nyílt bemutatni a Vasco M3 Fordítógép forradalmian új jellemzőit a média képviselőinek a világ minden tájáról. Az eszköz sok technológiai újságírót és rendszeres résztvevőt vonzott, akik lelkesen érdeklődtek a legmodernebb technológiánk működése iránt. Mindezek mellett cégünk képviselői bemutatták a Vasco Electronics jelenét, ismertették a 2021-es évet, illetve a jövőbeni növekedési terveket.

Lássuk, hogyan nézett ki az egész:

Egy fotó, amelyen a Vasco Electronics standja látható a CES Las Vegas legújabb kiadásában

Egy fotó, amelyen a Vasco Electronics standja látható a CES 2022 kiállításon a cég vezérigazgatójával és a média képviselőivel

Vasco M3 Fordítógép a 2022-es CES-en a Las Vegas-i Kongresszusi Központtal a háttérben

A fordító hanggal azonnali fordításokat tesz lehetővé, hogy több mint 70 nyelven beszéljen és értsen egy szempillantás alatt. Emellett mi vagyunk az egyetlen olyan cég, amelynek készülékei SIM-kártyával és szövegfordító funkcióval is rendelkeznek. A beépített SIM-kártya ingyenes, korlátlan és élethosszig tartó internet-hozzáférést biztosít a fordításokhoz közel 200 országban. Más gyártók korlátozzák az internet-elérést a SIM-kártyáikon – ha a használat során elér egy bizonyos korlátot, további adatcsomagokért kell fizetnie, hogy használhassa. Nálunk nincs többletköltség, se korlátok!

Találkozunk jövőre a következő CES-en!

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajongója az új technológiáknak. Jól főz, azonban sajnos soha nincs rá ideje, végül panaszkodik a legtöbb ételről. Rendszeresen jár edzőterembe.