Skip to main content
Holiday Season in December: the picture of Maldives.

December utazás? Nem is olyan rossz ötlet.

Utazás decemberben vagy januárban? Nagyszerű ötlet. Főleg, ha úgy érzi, hogy az idei nyári szünet egy szempillantás alatt eltelt.

Ne aggódjon – nincs minden veszve! A téli nyaralás is jó ötlet!

Miért? Találjuk ki! Hol van meleg decemberben?

Hova utazzunk decemberben?

Az olaszországi téltől a svájci Alpok lélegzetelállító kilátásában és a Maldív-szigeteken való napozásig megtudjuk, hol nyaraljunk decemberben.
Read More

A Mikulás célállomást keres a térképen.

Furcsa karácsonyi szokások szerte a világon + Kvíz

Miért gondolják a svédek, hogy az óriási szalmakecske a karácsony szimbóluma?

Miért csak görkorcsolyázók számára nyitottak az utak egy héttel karácsony előtt Venezuelában?

Mit rejtegetnek az emberek Norvégiában ünnepi hagyományként, hogy megvédjék magukat a gonosz szellemektől?

Karácsonyi érdekességek a világból: Mai cikkünkben ezekre és még sok más kérdésre adjuk meg a választ a világ legfurcsább karácsonyi hagyományaival kapcsolatban.

Ha pedig kíváncsi, mit tud a karácsonyi ünnepi szezonról, feltétlenül töltse ki kvízünket. Ha legalább 7 helyes választ ad, kis karácsonyi ajándékra számíthat!

Készítsen magának egy fahéjas forró csokit és ismerkedjen meg néhány szokatlan karácsonyi szokással!

Read More

Európa éjszaka - Föld bolygó - Városi fények az űrből nézve.

Külföldi munka nyelv nélkül az Európai Unióban

Melyik a legjobb európai ország külföldi munkavégzés céljából?

Külföldi állás Európában? Új lehetőségeket keresünk? Miért jobb külföldön dolgozni? Érdemes körülnézni, hisz a magyar Kft-k és cégek nem minden esetben tudnak nyugati életszínvonalat biztosítani. Külföldi munka nyelv nélkül? Erre is van lehetőség a Vasco Fordítógéppel, hiszen a segítségével korlátlanul és ingyenesen beszélhet a világ 200 országában.

Rugalmas munkarend, érdekes feladatok és még Magyarország is közel van.

Nem tudja, melyik a legjobb választás, ha külföldön szeretne dolgozni Európa valamelyik országában?

Nézzük meg, melyik ország kínálja a legjobb állásokat.

Read More

A legjobb úti tippek az idei nyaraláshoz

5 érv, amiért érdemes többet utaznia 2022-ben

Utazni csodálatos dolog. Az érdekes helyek felfedezésétől, egészen önmaga jobb megismeréséig, minden bizonnyal hatalmas hatással lesz az életére. Tehát ne kételkedjen, tervezze meg görögországi utazását, saját törökországi kalandját vagy egy varázslatos horvátországi utazást.

Az alábbiakban részletesebben belemerülünk abba, hogy miért érdemes feltétlenül többet utazni és néhány érdekes utazási célpontot is megosztunk, amit nem érdemes kihagyni látogatása során.

Érdemes megjegyezni, hogy az utazás valójában sokkal könnyebb, mint azt az emberek gondolják. Az egyik gyakori aggodalom, hogy a nyelvi akadályok miatt nehézkes a kommunikáció a helyiekkel. Tény, hogy egy távoli, idegen országban nehézséget jelent a nyelvtudás hiánya és nagy előnyt jelent, ha egy helyi nyelvet beszél.

Read More

content

Utazzon bárhova nyelvi akadályok nélkül!

A mai turisták zöme úgy indul el külföldre, hogy legalább pár mondatot begyakorol angolul, ha nem ez az anyanyelve. Ott lapul táskájukban a zsebszótár, mely gyakran a nyaralással kapcsolatos kifejezéseket tartalmazza. De mi történik, ha olyan választ kapunk kérdéseinkre, ami ebben a könyvben nem szerepel? Egyáltalán elővesszük ezeket a szótárakat, vagy csak megnyugtatásból foglalja a helyet a táskában?

Read More

multitalk

Többnyelvű kommunikáció egyszerűen

A MultiTalk applikáció az első többnyelvű csoportbeszélgetésekre kifejlesztett alkalmazás. Segítségével 105 nyelven beszélhetsz, egyszerre akár 100 emberrel. A MultiTalk applikáció anyanyelvi szintű kiejtést és 96%-os pontosságú fordítást biztosít számodra. A tökéletes választás nemzetközi üzleti konferenciák lebonyolításához.

Read More