Skip to main content
Vasco alkalmazottai a GITEX kiállításon

Mozgalmas ősz a Vasco Electronicsnál: GITEX bemutató, Japan IT Week és Good Design Award díj

Az idei év nagyon mozgalmas volt az egész Vasco Electronics számára. Több szakkiállításon jártunk, de csak idén ősszel több rendezvényünk volt egyszerre. Közvetlenül a berlini kiállítás után csapatunk ellátogatott a GITEX kiállításra és a Japan IT Week-re.

Szerencsére ezt a mozgalmas időszakot megédesítette, hogy Vasco Translator V4 fordítógépünk újabb rangos díjat nyert el.

Nézze meg velünk, mi volt ez a díj, és mi történt a műszaki kiállításon!

Good Design Award díj

A Japan Institute of Design Promotion támogatja a Good Design Award-ot, amelyet évente adnak át a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek. Ez a díj nagyon rangosnak számít a szakmában, és nagyon büszkék és hálásak vagyunk ezért a megtisztelő címért. Örömünkre szolgál, hogy a legújabb készülékünket, a Vasco Translator V4-et ismét elismerték a kiemelkedő megjelenése miatt. Bármennyire is alázatosak vagyunk, reméljük, nem ez az utolsó díj, amelyet bezsebelhetünk!

Read More

szövegek fordítása app

Fordító alkalmazás és a digitális tolmácsgép előnyei

Ahogy az üzlet és a kommunikáció egyre messzebbre nyúlik a határokon túlra, egyre nagyobb az igény a kiváló minőségű fordításokra. Míg hagyományosan tapasztalt fordítókat alkalmaztak az idegen nyelvű tartalom előállításához, a fordító alkalmazások gyorsabb és olcsóbb élményt kínálnak a magán felhasználóknak és a vállalkozásoknak egyaránt.

De mivel sok alkalmazás áll rendelkezésre, melyik a legjobb fordító alkalmazás? Mai cikkünkben szeretnénk bemutatni néhány hasznos ingyenes fordítási eszközt, amelyek segítenek kommunikálni az idegen kultúrákból érkező emberekkel, ugyanakkor lehetőséget adnak a tanulásra is

Read More

Vasco Translator V4: Egy új univerzális fordítógép

Vasco Translator V4: egy új univerzális fordítógép

Több hónapos megfeszített munka és sok erőfeszítés után végre kijelenthetjük: itt a Vasco Translator V4 fordítógép! Sőt, büszkén jelenthetjük, hogy a mesterséges intelligencia alapú fordítónk már megjelenése előtt 2 tervezési díjat is elnyert:

  • Red Dot Award: a legjobb dizájn a Communication Technology kategóriában
  • NY Product Design Award: a Conceptual — Digital, Electronic Devices & Accessories kategóriában.

De mi az, ami miatt a V4 fordítógép ennyire elismert? Nézze meg most, mire képes a Vasco Translator V4 fordítógép!

Read More

Egy fotó, amelyen a Vasco Electronics standja látható a CES-en a cég képviselőivel

Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon

A CES a világ egyik legnagyobb technológiai vására. Egyesek úgy vélték, hogy a CES 2022-es kiállítás óriási csalódás lesz, mert sok jelentős cég (például a Google) áttért a virtuális jelenlétre. Nos, nem volt csalódás. Többek között jelen volt a BMW, aki bemutatta a színváltó autóját és a Sony, aki megosztotta az új, PS5-höz készült PS VR2 fejhallgatójával kapcsolatos részleteket. Mi is bemutattuk a forradalmian új zsebméretű digitális fordítógépünket, amely segítségével több mint 70 nyelven szabadon beszélhet és érthet. A CES 2022 kiállítás sikeresnek tekinthető, amihez a Vasco Electronics is hozzájárult.

Read More

A Vasco Electronics standja a GITEX-en, előtérben a vállalat képviselőivel

Vasco Electronics a GITEX 2021-en — fénypontok és új lehetőségek

Nem is olyan régen megjelent egy cikkünk a GITEX-en való jelenlétünkről — egy nemzetközi vásáron, amely az új technológiák alkotóit és az üzleti szakembereket hozza össze. Most, hogy a rendezvény véget ért, és a szervezők már a vásárok 2022-es iterációját tervezik, itt az ideje, hogy megosszuk a rendezvényt követő tapasztalatainkat, megnézzük, hogyan reagáltak a résztvevők a legmodernebb fordítóeszközeinkre, és megvizsgáljunk az új lehetőségeket.

Read More

Gitex Vasco

Ellátogatunk Dubajba, a GITEX-re

Hivatalosan ugyan vége a nyárnak, de egy esemény még felforrósítja a hangulatot Októberben is! Miért is? A GITEX, az elektronikára és a modern technológiára összpontosító éves kiállítás október 17-én kezdődik az Egyesült Arab Emírségekben található Dubai World Trade Centerben, ahol számos innovatív céget látnak vendégül, hogy együtt megünnepeljék a rengeteg technológiai áttörést. Mi is ellátogatunk a vásárra, hogy bemutassuk a legmodernebb és csúcskategóriás elektronikus fordítóinkat — a legújabb Vasco M3 Fordítógép társaságában. A kiállítás október 21-ig tart.

Read More

Miért érdemes fordítógépet vásárolni?

A mai világban az angol nyelv tudása már alapkövetelményként szerepel a munkavállalók körében, továbbá az utazások során is rendkívül hasznos kapcsolatteremtés szempontjából. A helyesen elsajátított nyelvtudás örök darab, hiszen azt senki nem tudja elvenni tőlünk. Valóban igaz, hogy angolul könnyedén társaloghatunk olyan emberekkel, akik más anyanyelvvel rendelkeznek. Azonban ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy vannak olyan országok, csak, mint Magyarország, ahol a magyar nyelvet csak és kizárólag egy országban beszélik. Ilyenkor egyértelmű, hogy másik nyelvet javasolt megtanulni.

Read More

content

Utazzon bárhova nyelvi akadályok nélkül!

A mai turisták zöme úgy indul el külföldre, hogy legalább pár mondatot begyakorol angolul, ha nem ez az anyanyelve. Ott lapul táskájukban a zsebszótár, mely gyakran a nyaralással kapcsolatos kifejezéseket tartalmazza. De mi történik, ha olyan választ kapunk kérdéseinkre, ami ebben a könyvben nem szerepel? Egyáltalán elővesszük ezeket a szótárakat, vagy csak megnyugtatásból foglalja a helyet a táskában?

Read More

multitalk

Többnyelvű kommunikáció egyszerűen

A MultiTalk applikáció az első többnyelvű csoportbeszélgetésekre kifejlesztett alkalmazás. Segítségével 105 nyelven beszélhetsz, egyszerre akár 100 emberrel. A MultiTalk applikáció anyanyelvi szintű kiejtést és 96%-os pontosságú fordítást biztosít számodra. A tökéletes választás nemzetközi üzleti konferenciák lebonyolításához.

Read More