Skip to main content

Ellátogatunk Dubajba, a GITEX-re

Hivatalosan ugyan vége a nyárnak, de egy esemény még felforrósítja a hangulatot Októberben is! Miért is? A GITEX, az elektronikára és a modern technológiára összpontosító éves kiállítás október 17-én kezdődik az Egyesült Arab Emírségekben található Dubai World Trade Centerben, ahol számos innovatív céget látnak vendégül, hogy együtt megünnepeljék a rengeteg technológiai áttörést. Mi is ellátogatunk a vásárra, hogy bemutassuk a legmodernebb és csúcskategóriás elektronikus fordítóinkat — a legújabb Vasco M3 Fordítógép társaságában. A kiállítás október 21-ig tart.

GITEX — miért olyan nagy

A GITEX az egyik legnagyobb és legjelentősebb esemény a maga nemében, amely mindenkit üdvözöl a technológiai óriásoktól, mint például a Microsoft és a Red Hat, a legfontosabb és leginnovatívabb Szilícium-völgyi induló vállalkozások is, akik mind megragadják az alkalmat, hogy bemutassák forradalmi ötleteiket a vásáron. Ez az esemény lehetőséget ad arra, hogy felzárkózhasson a technológiai iparág legújabb vívmányaihoz és áttöréseihez — az idei esemény a Mesterséges Intelligenciára, az 5G-re, a Felhőre, a Kiberbiztonságra, a Kvantumszámításra és még sok másra összpontosít.

A látogatottság is lenyűgöző. A tavalyi esemény, a COVID-19 világjárvány okozta korlátozások ellenére, rengeteg résztvevőt vonzott — a GITEX 2020-as rendezvény több, mint 1200 magánvállalkozást és induló vállalkozást fogadott, valamint számos prominens kormányzati szervezetet köszöntött. Sőt, az első, 1981-es esemény óta a GITEX számos figyelemre méltó előadásnak volt tanúja a világ legnagyobb és legbefolyásosabb technológiai vállalatainak — például 2009-ben a Microsoft bemutatta akkori új operációs rendszerét, a Windows 7-et, több mint 150 000 ember jelenlétében. A GITEX során bemutatott egyéb nevezetes alkotások közé tartozik az első tűzoltó drón, az első autonóm elektromos teherautó és még sok más.

Beszéljen több nyelven most

Esély a vállalkozás fejlesztésére

A szakkiállítás nagyszerű lehetőség arra is, hogy termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítse, a márkaismertség növelése, ezen kívül alkalom arra, hogy új üzleti lehetőségeket megcélozzon és növelje az üzleti hálózatot. A résztvevők különféle előadásokon és konferenciákon is részt vehetnek arról, hogyan lehet előmozdítani a vállalkozást és élmezőnyben maradni. A szervezők különféle workshopokat is készültek, amelyek olyan témákkal foglalkoznak, mint a Gépek vezérlése az elmével, az Adattudomány üzleti szakemberek számára és a mesterséges intelligencia technológiát támogató robot alkalmazások. Ezenkívül a 2021-es GITEX eseményen saját Vezetői Sarokkal fog rendelkezni — egy hely, ahol az iparág legkiemelkedőbb személyiségei beszélnek a mai kihívások innovációval való eligazodásáról.

Lásd még:  Miért érdemes fordítógépet vásárolni?

 

Hol található ebben a Vasco Electronics?

Saját standunk lesz a vásáron, azaz stand H4-B25, ahol bemutatjuk a legkorszerűbb elektronikus fordítóinkat – beleértve a Vasco M3 Fordítógép is jelen lesz. A standunk látogatóinak lehetősége lesz a termékek tesztelésére, és beszélgethetnek a technológia mögött álló alkotókkal és ötletgazdákkal. Látogasson el a standunkhoz, tudjon meg többet rólunk, a cég legkorszerűbb elektronikus fordítóival együtt!

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajongója az új technológiáknak. Jól főz, azonban sajnos soha nincs rá ideje, végül panaszkodik a legtöbb ételről. Rendszeresen jár edzőterembe.