Vasco

A Vasco Electronics úttörő a fordítóeszköz megoldások terén. A céget 2008-ban Maciej Góralski alapította. Azóta élvonalbeli önálló fordítógépeket és szoftvereket állítunk elő, amelyek megkönnyítik a kommunikációt szerte a világon. Az évek során új fordítóeszközökkel és új modern funkciókkal bővítettük készletünket, hogy a lehető leghasznosabbá tegyük őket. Az Európai Unióban tervezett és programozott termékről van szó, amely rendelkezik magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, budapesti mintabolttal, valamint természetesen magyar nyelven is beszél. A Vasco Electronics termékeit Európa-szerte közintézmények, például kórházak, rendőrkapitányságok és oktatási intézmények is használják a készülék csúcsminősége és megbízhatósága miatt.

Manapság nem a beszédfordítás az egyetlen funkció, ami elérhető az élvonalbeli fordítógépeinkben. Vasco fordítókban bárki megbízhat, akinek a hangfordítás mellett kiváló minőségű chat- vagy fénykép fordítóra is szüksége van.

Küldetésünk

Célunk nem változott az évek során; a jó kommunikáció támogatása a világon mindenki számára. „Ha olyan nyelven beszélsz egy emberhez, amit ő is ért, az a fejébe megy. Ha a saját nyelvén szólsz hozzá, az a szívéig hatol.” Nelson Mandela híres idézete ihlette küldetésünket. Úgy gondoljuk, hogy a fő célunk az, hogy megkönnyítsük a kommunikációt a bolygón mindenki számára. Arra törekszünk, hogy egymás pontosabb megértésével mindenki számára jobbá tegyük a világot.

Miért válassza a Vasco fordítókat?

A Vasco Translator fordítógépek intuitív és praktikus kialakítása már számos fontos elismerést elnyert a világ minden tájáról.

A megtisztelő címek a következők:

NY Design Awards díj Conceptual Design kategóriában

Egy komoly elismerés, a jövőképpel rendelkező tehetséges terméktervezőknek.

Red Dot Award 2021 és 2022 díjak

Egy rangos formatervezési díj, amely ezen a területen „Oscar”-nak számít.

Good Design 2022 díj

A Japan Institute of Design Promotion által odaítélt formatervezési díj.

Alázatosan állunk az elismerésekhez, amelyekre nagyon büszkék vagyunk. Kiváló visszajelzések ezek nekünk, miszerint jó úton haladunk és mások is nagyra értékelik az erőfeszítéseinket. Ezt a szenvedélyt igyekszünk tükrözni mindennapi munkánk során. Utazásai során válassza a Vasco fordítógépeket és érezze magát úgy, mint egy helyi, bárhol is jár a nagyvilágban! Törölje el a nyelvi akadályokat!

Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon

Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon

A CES a világ egyik legnagyobb technológiai vására. Egyesek úgy vélték, hogy a CES 2022-es kiállítás óriási csalódás lesz, mert sok jelentős cég (például a Google) áttért a virtuális jelenlétre. Nos, nem volt csalódás. Többek között jelen volt a BMW, aki bemutatta a...

Ellátogatunk Dubajba, a GITEX-re

Ellátogatunk Dubajba, a GITEX-re

Hivatalosan ugyan vége a nyárnak, de egy esemény még felforrósítja a hangulatot Októberben is! Miért is? A GITEX, az elektronikára és a modern technológiára összpontosító éves kiállítás október 17-én kezdődik az Egyesült Arab Emírségekben található Dubai World Trade...

VÁLASSZA AZ ÖNNEK LEGINKÁBB MEGFELELŐ FORDÍTÓGÉPET

Vasco Translator V4  fordítógép

Univerzális fordítógép 108 nyelven és ingyenes internettel

Vasco Translator M3 fordítógép

Tolmácsgép, ingyenes Internettel