Skip to main content

Mozgalmas ősz a Vasco Electronicsnál: GITEX bemutató, Japan IT Week és Good Design Award díj

Az idei év nagyon mozgalmas volt az egész Vasco Electronics számára. Több szakkiállításon jártunk, de csak idén ősszel több rendezvényünk volt egyszerre. Közvetlenül a berlini kiállítás után csapatunk ellátogatott a GITEX kiállításra és a Japan IT Week-re.

Szerencsére ezt a mozgalmas időszakot megédesítette, hogy Vasco Translator V4 fordítógépünk újabb rangos díjat nyert el.

Nézze meg velünk, mi volt ez a díj, és mi történt a műszaki kiállításon!

Good Design Award díj

A Japan Institute of Design Promotion támogatja a Good Design Award-ot, amelyet évente adnak át a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek. Ez a díj nagyon rangosnak számít a szakmában, és nagyon büszkék és hálásak vagyunk ezért a megtisztelő címért. Örömünkre szolgál, hogy a legújabb készülékünket, a Vasco Translator V4-et ismét elismerték a kiemelkedő megjelenése miatt. Bármennyire is alázatosak vagyunk, reméljük, nem ez az utolsó díj, amelyet bezsebelhetünk!

Mi a GITEX show Dubaiban?

A GITEX elnevezésű szakmai kiállítás az elektronikai, számítógépes és a kortárs technológia területén megvalósuló egyéb fejlesztésekre fókuszál. Az éves rendezvényen a technológiai szektor számos neves képviselője vett részt. Képviseltette magát néhány nagyobb név is, mint például a Microsoft, a Red Hat és a Dell. Idén október 10-től 14-ig tartott a GITEX kiállítás. Eseménydús hét volt, amely során a világ minden tájáról érkező látogatók saját maguk testközelből tapasztalhatták meg a legújabb technológiákat.

Vasco munkatársa a GITEX vásáron

Vasco Electronics a GITEX kiállításon

Nagy örömünkre szolgál, hogy a GITEX kiállítás sok érdeklődőt vonzott. Vasco fordítóinkra felfigyeltek az egyéni ügyfelektől a cégek képviselőin át a kormányzati szervek tagjai is.

Termékünk nagy népszerűségnek örvendett a látogatók körében, akik közül sokan potenciális jövőbeli üzleti partnereink lehetnek – mondja Paulina, a Vasco Team kiállítási tagja. A legtöbben meglepődtek, hogy olyan sok nyelvet láttak, mint a fordítónkban, figyelembe véve, hogy a legtöbb népszerű eszközön korlátozott számú nyelvpár áll rendelkezésre.

Lásd még:  Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon

Sok kérdést megválaszoltunk, és olyan éles körülmények között teszteltük készülékeinket, amely kihívásokat fordítóink gond nélkül leküzdöttek. Az érdeklődők fogadtatása pozitív volt, szerettek volna többet megtudni a Vasco megoldásairól.

A következő vásári napokban rengetegen tértek vissza, gyakran barátaik vagy rokonaik kíséretében, akiknek meg akarták mutatni a készüléket. Jó volt látni a növekvő érdeklődést – teszi hozzá Wojtek, a Vasco Team másik tagja.

Ezen túlmenően lehetőség nyílt arra is, hogy vásárlóink visszajelzéseit meghallhassuk, és értékes betekintést kapjunk arról, hogy min javíthatunk termékeinken a jövőben.

Japán IT Week Autumn kiállítás

A GITEX után részt vettünk a Japan IT Week-en, az Autumn Edition, őszi kiadásán. Az esemény október 26-tól október 28-ig tartott, és a Makuhari Messe-ben tartották –  Tokió mellett található japán kongresszusi központban.

A Japan IT Week 11 különálló kiállításból állt, mint például az IoT & 5G Solutions Expo, a Web & Digital Marketing Expo és a Software & Apps Development Expo. Nagyszerű lehetőség volt ez számunkra, hogy növeljük a márka ismertségét a Felkelő Nap országában és azon túl – ezzel erősítve pozíciónkat az ázsiai piacon.

Először 2021-ben jelentünk meg Japánban, miután 26 millió JPY-t gyűjtöttünk a Makuakén – Japán egyik legnépszerűbb termékbevezető platformján (hasonlóan a Kickstarterhez). Bemutattuk a Vasco Translator M3-at, amely 970 darabot adott el ebből az eszközből. Hamarosan Vasco Translator V4 kampányt is elindul ezen a platformon.

Következtetés

Nagyon mozgalmas időszak volt, de nagyon eredményes. Mind a GITEX, mind a Japan IT Week nagyszerű lehetőséget kínált a márka ismertségének növelésére a befolyásos és jelentős piacokon. Másrészt a Good Design Award díj erős társadalmi bizonyítéka annak, hogy mi vagyunk a legjobb elektronikus fordítótervezők!

Vasco alkalmazottai a Japan IT Week kiállításon

Dióhéjban:

Az idei év mozgalmas volt a Vasco Electronics számára. Számos szakmai kiállításon képviseltették magukat, mint például a GITEX kiállításon Dubaiban és a Japan IT Week-en Tokióban. Elnyerték a rangos Good Design díjat is. A GITEX show egy elektronikai és számítógépes kereskedelmi kiállítás. Az éves rendezvényen a technológiai szektor számos neves képviselője vesz részt. A Japan IT Week egy szakmai kiállítás, amely 11 különálló kiállításból tevődik össze. Ez nagyszerű lehetőség volt a Vasco Electronics számára, hogy növelje a márka ismertségét a Felkelő Nap országában és azon túl. A Good Design Award egy olyan díj, amelyet évente adnak át a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek. A Vasco Electronics igazán büszke és hálás ezért a megtisztelő címért.

Lásd még:  Vasco Translator V4: egy új univerzális fordítógép

GYIK

Mi az a Good Design Award díj?

A Good Design Award a Japan Institute of Design Promotion által odaítélt díj a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek.

Mi az a GITEX show?

A GITEX kiállítás egy olyan szakmai kiállítás Dubaiban, amely az elektronikai, számítógépes és a kortárs technológia területén megvalósuló egyéb fejlesztésekre fókuszál.

Mi a Japan IT Week?

A Japan IT Week egy 11 szakmai kiállítást felsorakoztató rendezvény Tokióban, keretében többek között például az IoT & 5G Solutions Expo, a Web & Digital Marketing Expo és a Software & Apps Development Expo is megrendezésre kerül.

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajongója az új technológiáknak. Jól főz, azonban sajnos soha nincs rá ideje, végül panaszkodik a legtöbb ételről. Rendszeresen jár edzőterembe.