Mozgalmas ősz a Vasco Electronicsnál: GITEX bemutató, Japan IT Week és Good Design Award díj

Vasco alkalmazottai a GITEX kiállításon
24 november 2022

Az idei év nagyon mozgalmas volt az egész Vasco Electronics számára. Több szakkiállításon jártunk, de csak idén ősszel több rendezvényünk volt egyszerre. Közvetlenül a berlini kiállítás után csapatunk ellátogatott a GITEX kiállításra és a Japan IT Week-re.

Szerencsére ezt a mozgalmas időszakot megédesítette, hogy Vasco Translator V4 fordítógépünk újabb rangos díjat nyert el.

Nézze meg velünk, mi volt ez a díj, és mi történt a műszaki kiállításon!

Good Design Award díj

A Japan Institute of Design Promotion támogatja a Good Design Award-ot, amelyet évente adnak át a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek. Ez a díj nagyon rangosnak számít a szakmában, és nagyon büszkék és hálásak vagyunk ezért a megtisztelő címért. Örömünkre szolgál, hogy a legújabb készülékünket, a Vasco Translator V4-et ismét elismerték a kiemelkedő megjelenése miatt. Bármennyire is alázatosak vagyunk, reméljük, nem ez az utolsó díj, amelyet bezsebelhetünk!

Mi a GITEX show Dubaiban?

A GITEX elnevezésű szakmai kiállítás az elektronikai, számítógépes és a kortárs technológia területén megvalósuló egyéb fejlesztésekre fókuszál. Az éves rendezvényen a technológiai szektor számos neves képviselője vett részt. Képviseltette magát néhány nagyobb név is, mint például a Microsoft, a Red Hat és a Dell. Idén október 10-től 14-ig tartott a GITEX kiállítás. Eseménydús hét volt, amely során a világ minden tájáról érkező látogatók saját maguk testközelből tapasztalhatták meg a legújabb technológiákat.

Vasco munkatársa a GITEX vásáron

Vasco Electronics a GITEX kiállításon

Nagy örömünkre szolgál, hogy a GITEX kiállítás sok érdeklődőt vonzott. Vasco beszélő fordítógép felfigyeltek az egyéni ügyfelektől a cégek képviselőin át a kormányzati szervek tagjai is.

Termékünk nagy népszerűségnek örvendett a látogatók körében, akik közül sokan potenciális jövőbeli üzleti partnereink lehetnek – mondja Paulina, a Vasco Team kiállítási tagja. A legtöbben meglepődtek, hogy olyan sok nyelvet láttak, mint a fordítónkban, figyelembe véve, hogy a legtöbb népszerű eszközön korlátozott számú nyelvpár áll rendelkezésre.

Lásd még:  Tavaszi kalandok: Hová induljunk tavasszal, ha a friss levegő utazásra csábít?

Sok kérdést megválaszoltunk, és olyan éles körülmények között teszteltük készülékeinket, amely kihívásokat fordito kamera gond nélkül leküzdöttek. Az érdeklődők fogadtatása pozitív volt, szerettek volna többet megtudni a Vasco megoldásairól.

A következő vásári napokban rengetegen tértek vissza, gyakran barátaik vagy rokonaik kíséretében, akiknek meg akarták mutatni a készüléket. Jó volt látni a növekvő érdeklődést – teszi hozzá Wojtek, a Vasco Team másik tagja.

Ezen túlmenően lehetőség nyílt arra is, hogy vásárlóink visszajelzéseit meghallhassuk, és értékes betekintést kapjunk arról, hogy min javíthatunk termékeinken a jövőben szövegfordító.

Japán IT Week Autumn kiállítás

A GITEX után részt vettünk a Japan IT Week-en, az Autumn Edition, őszi kiadásán. Az esemény október 26-tól október 28-ig tartott, és a Makuhari Messe-ben tartották –  Tokió mellett található japán kongresszusi központban.

A Japan IT Week 11 különálló kiállításból állt, mint például az IoT & 5G Solutions Expo, a Web & Digital Marketing Expo és a Software & Apps Development Expo. Nagyszerű lehetőség volt ez számunkra, hogy növeljük a márka ismertségét a Felkelő Nap országában és azon túl – ezzel erősítve pozíciónkat az ázsiai piacon.

Először 2021-ben jelentünk meg Japánban, miután 26 millió JPY-t gyűjtöttünk a Makuakén – Japán egyik legnépszerűbb termékbevezető platformján (hasonlóan a Kickstarterhez). Bemutattuk a Vasco Translator M3-at, amely 970 darabot adott el ebből az eszközből. Hamarosan Vasco Translator V4 kampányt is elindul ezen a platformon.

Következtetés

Nagyon mozgalmas időszak volt, de nagyon eredményes. Mind a GITEX, mind a Japan IT Week nagyszerű lehetőséget kínált a márka ismertségének növelésére a befolyásos és jelentős piacokon. Másrészt a Good Design Award díj erős társadalmi bizonyítéka annak, hogy mi vagyunk a legjobb elektronikus fordítótervezők!

Vasco alkalmazottai a Japan IT Week kiállításon

Dióhéjban:

Az idei év mozgalmas volt a Vasco Electronics számára. Számos szakmai kiállításon képviseltették magukat, mint például a GITEX kiállításon Dubaiban és a Japan IT Week-en Tokióban. Elnyerték a rangos Good Design díjat is. A GITEX show egy elektronikai és számítógépes kereskedelmi kiállítás. Az éves rendezvényen a technológiai szektor számos neves képviselője vesz részt. A Japan IT Week egy szakmai kiállítás, amely 11 különálló kiállításból tevődik össze. Ez nagyszerű lehetőség volt a Vasco Electronics számára, hogy növelje a márka ismertségét a Felkelő Nap országában és azon túl. A Good Design Award egy olyan díj, amelyet évente adnak át a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek. A Vasco Electronics igazán büszke és hálás ezért a megtisztelő címért.

Lásd még:  Ellátogatunk Dubajba, a GITEX-re

FAQ:

Mi az a Good Design Award díj?

A Good Design Award a Japan Institute of Design Promotion által odaítélt díj, amely kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékek elismerésére szolgál.

Mi az a GITEX show?

A GITEX kiállítás egy szakmai kiállítás Dubaiban, amely az elektronikai, számítógépes és a kortárs technológia területén megvalósuló fejlesztésekre fókuszál.

Mi a Japan IT Week?

A Japan IT Week egy tokiói rendezvény, amely 11 szakmai kiállítást foglal magában, beleértve az IoT & 5G Solutions Expo, a Web & Digital Marketing Expo és a Software & Apps Development Expo kiállításokat.

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajong az új technológiákért. Jól főz, de soha nincs rá elég ideje. Ritkán elégedett az éttermekkel. A rendszeresen megfordul a konditeremben.

Hasonló bejegyzések

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Akik tervezik nyaralásukat, gyakran felteszik a kérdést: mikor érdemes Izlandra utazni? A válaszunk egyértelmű: látogasson el Izlandra júniusban! Ez az időszak jelzi az izlandi nyár kezdetét, amikor a tűz és jég földje igazán életre kel, vibráló színekkel, végtelen...

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Afrika, egy csodákkal teli kontinens, egy kincsesbányát kínál, amely utazókat és kíváncsi elméket egyaránt vonz. És így felmerülhet a kérdés: milyen érdekes tényeket ismerünk Afrikáról, és miről ismert ez a kontinens? A hatalmas szavannáktól a nyüzsgő városokig, mind...

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

Valaha is előfordult Önnel, hogy izgatottan pakolt a nagy utazás előtt, majd rájött: álmai úticélján éppen monszun vagy hurrikán tombol? Vagy még rosszabb, turistákkal teli utcákon kellett sétálni, ahol még a várt látványosságot sem lehetett kényelmesen felfedezni?...

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Szeretlek szó több nyelven, szerelem különböző nyelveken: Szeretné tudni, hogyan fejezze ki érzését más nyelveken, mint a sajátja? Lehet, hogy néhány nyelvi változatot már ismer, de ma megismerkedünk ezzel a gyönyörű kifejezéssel más nyelveken is, talán kevésbé...

Melyik a világ legritkább nyelve?

Melyik a világ legritkább nyelve?

Egy olyan világban, ahol a kommunikáció kulcsfontosságú, a nyelvek alapvető szerepet játszanak az eltérő kultúrák és hátterek embereinek összekötésében. Melyik a legismeretlenebb nyelv? Míg sokan közülünk széles körben beszélt nyelveket, mint az angol, a mandarin vagy...