Vasco Electronics elnyerte a New York Product Design Awards díjat!

Grafika, amely a Vasco Electronics NY Product Design Awards győzelmét hirdeti, amely tartalmazza az eszközt, a szobrocskát és a díj logóját.
19 január 2022

Büszkén jelentjük be, hogy a Vasco Electronics elnyerte a New York Product Design Awards szobrocskáját. A „Kommunikációs technológia” kategóriában a Vasco M3 Fordítógép győzött, ismét bizonyítva, hogy ez a készülék funkcionálisan és esztétikailag is megnyerő. Azonban nem ez az egyetlen elismerés, amelyet idén a Vasco Electronics bezsebelt a legjobb fordító kategóriában – az év elején a Vasco M3 Fordítógép elnyerte a Red Dot Design Award díjat, amelyet széles körben „a tervezés Oscarjaként” ismernek el. Azonban térjünk vissza a New York-i terméktervezési díjhoz.

Tehát mi is pontosan a New York Product Design Awards díj? A pályázatot a kreatív tervezői alkotások népszerűsítésére hozták létre. Ezek az ötletes és praktikus megoldások jelentősen megkönnyítik a mindennapjainkat használatuk során. A NY Product Design Awards kategóriái közé tartozik az ipari formatervezés, az orvosi berendezések, a divat, a közlekedés, a csomagolástervezés, a világítástervezés, a konceptuális tervezés és a bútortervezés. A kommunikációs technológia az egyik alkategória.


A New York Product Design Awards verseny logóját megjelenítő grafika.

 

A New York Product Design Awards verseny célja, hogy rávilágítson a terméktervezés fontosságára, mivel a világ termékfogyasztással kapcsolatos megközelítése folyamatosan fejlődik. A szervezők szerint a díjazott termékek amellett, hogy funkcionálisak és esztétikusak, utat nyitnak a jövő lehetőségei felé a dizájn és funkció területén egyaránt.

Beszéljen több nyelven most

A kiélezett verseny ellenére a Vasco Electronics ezüst díjat nyert a kommunikációs technológia kategóriában, a Vasco M3 Fordítógépnek köszönhetően. A díjazott termékünk egy a termékkínálatunkból, amely kiváló szövegfordító eszközökből áll. Valamennyi csúcsminőségű fordító hanggal, ami több mint 70 nyelvet, korlátlan és ingyenes, élethosszig tartó internetet kínál közel 200 országban. Egyéb élvonalbeli funkciók például a fényképek és a telefonhívások fordítása. Azonnali fordítónknak köszönhetően Ön képes lesz beszédet fordítani és megérteni – a világ lakossága által használt nyelvek túlnyomó többségén – a készüléknek köszönhetően. Ha magával viszi ezt a kiváló fordítót, nem kell megnehezíteni az utazását azzal, hogy sok helyet foglaló szótárakat, kifejezéstárakat és egyéb nehézkes eszközöket cipeljen magával, miközben egy idegen országban nyaral.

Lásd még:  Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon


Két különböző nyelvet beszélő ember társalog egymással a Vasco M3 Fordítógép segítségével.

 

A fent felsorolt ​​funkciókon kívül a Vasco M3 beszédfordító ergonomikus és zsebbe illő kialakítással is büszkélkedhet. Továbbá a készülék 6 különböző színben kapható, így kifejezetten a saját ízléséhez, valamint karakteréhez illő készüléket választhat. Ami a használatot illeti, a Vasco M3 szövegfordító kamera és elődje, a Vasco Mini 2 is intuitív módon használható, és egyszerűen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik. Tehát ha a bonyolult modern technológia megfejtése nem a kedvenc elfoglaltsága, nem akar küzdeni további alkalmazásokkal és különféle telepítésekkel, nem muszáj! Garantáljuk, hogy a Vasco M3 szövegfordító távol tartja Öntől a modern alkalmazások nehézkes felhasználását, mivel maximálisan felhasználóbarát. Amikor a készüléket kiveszi a dobozból, az azonnal készen áll a használatra – a SIM-kártya már benne van, és nem kell további szoftvert telepítenie.

A New York Product Design Awards kitüntetése nagy megtiszteltetés és motiváló elismerés, amiért az ember keményen dolgozik. Küldetésünk, hogy a többnyelvű beszélgetést még egyszerűbbé tegyük, az emberek beszélgessenek egymással és megértsék egymást – eközben arra törekszünk, hogy mindezt a lehető legkönnyebb módon és mindenki számára elérhetően tegyék meg. A NY Product Design Award bizonyítja, hogy ezek a célkitűzések elismerten és figyelemre méltóan megvalósulnak.

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajong az új technológiákért. Jól főz, de soha nincs rá elég ideje. Ritkán elégedett az éttermekkel. A rendszeresen megfordul a konditeremben.

Hasonló bejegyzések

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Akik tervezik nyaralásukat, gyakran felteszik a kérdést: mikor érdemes Izlandra utazni? A válaszunk egyértelmű: látogasson el Izlandra júniusban! Ez az időszak jelzi az izlandi nyár kezdetét, amikor a tűz és jég földje igazán életre kel, vibráló színekkel, végtelen...

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Afrika, egy csodákkal teli kontinens, egy kincsesbányát kínál, amely utazókat és kíváncsi elméket egyaránt vonz. És így felmerülhet a kérdés: milyen érdekes tényeket ismerünk Afrikáról, és miről ismert ez a kontinens? A hatalmas szavannáktól a nyüzsgő városokig, mind...

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

Valaha is előfordult Önnel, hogy izgatottan pakolt a nagy utazás előtt, majd rájött: álmai úticélján éppen monszun vagy hurrikán tombol? Vagy még rosszabb, turistákkal teli utcákon kellett sétálni, ahol még a várt látványosságot sem lehetett kényelmesen felfedezni?...

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Szeretlek szó több nyelven, szerelem különböző nyelveken: Szeretné tudni, hogyan fejezze ki érzését más nyelveken, mint a sajátja? Lehet, hogy néhány nyelvi változatot már ismer, de ma megismerkedünk ezzel a gyönyörű kifejezéssel más nyelveken is, talán kevésbé...

Melyik a világ legritkább nyelve?

Melyik a világ legritkább nyelve?

Egy olyan világban, ahol a kommunikáció kulcsfontosságú, a nyelvek alapvető szerepet játszanak az eltérő kultúrák és hátterek embereinek összekötésében. Melyik a legismeretlenebb nyelv? Míg sokan közülünk széles körben beszélt nyelveket, mint az angol, a mandarin vagy...