Skip to main content

Vasco Electronics a GITEX 2021-en — fénypontok és új lehetőségek

Nem is olyan régen megjelent egy cikkünk a GITEX-en való jelenlétünkről — egy nemzetközi vásáron, amely az új technológiák alkotóit és az üzleti szakembereket hozza össze. Most, hogy a rendezvény véget ért, és a szervezők már a vásárok 2022-es iterációját tervezik, itt az ideje, hogy megosszuk a rendezvényt követő tapasztalatainkat, megnézzük, hogyan reagáltak a résztvevők a legmodernebb fordítóeszközeinkre, és megvizsgáljunk az új lehetőségeket.

GITEX — fénypontok

Először azonban tekintsük át a GITEX néhány fénypontját. A vásár 2021-es kiadása számos nemzetközi technológiai vállalatot vonzott, köztük olyan nagy szereplőket, mint a Red Hat, számos lengyel cég és Szilícium-völgyi startupok. Emellett a Dubai World Trade Centerben a technológiai ipar vezetői és különböző kormányzati szervek vezetői tartottak előadásokat, akik bemutatták a kihívásokat, lehetőségeket és országaik innovációs törekvéseiket. A 2021-es vásár egyik fénypontja volt a TiE Women Global Pitch verseny döntője is, ahol a női vállalkozók által vezetett startupok saját tőke nélküli pénzdíjakért, mentorálásért, befektetői kapcsolatépítésért és ismertségért versengtek. És mi a helyzet a Vasco Electronics céggel? Hol voltunk mi ebben az egészben?

Vasco Electronics a GITEX-en

Beszéljen több nyelven most

Kezdjük azzal, hogy sokan voltak a standunkon, akik ki akarták próbálni a hangfordító eszközeinket. Még olyan pillanatoknak is tanúi lehettünk, amikor hosszú sorban álltak, hogy megnézzék és kipróbálják a Vasco M3 Fordítógépet, Vasco Mini 2-t és a többit. Vendégeink többsége vállalkozó volt, egyéni ügyfelek, forgalmazók és médiamunkások vagy befektetők, akik inspirációt kerestek saját vállalkozásuk elindításához. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a látogatók többsége emírségi, kuvaiti és szaúd-arábiai állampolgárságú volt, akiket különösen érdekelt, hogyan működnek a hangfordítóink, mivel ezek általában újdonságnak számítanak a hazai piacukon. Érdeklődtek a konkrét funkciókról, arról, hogyan vagyunk képesek ingyenes, korlátlan és élethosszig tartó internet-hozzáférést biztosítani 200 országban, és természetesen arról, hogy hol lehet megvásárolni a termékeinket. Valójában nem is kellett messzire menniük, mert fordítóink a Dubai Mallban – a világ legnagyobb bevásárlóközpontjában – található b8ta üzletben kaphatók. Úgy tűnik, hogy a Vasco a márka ismertségének növelésére összpontosíthat a közel-keleti régióban. Dubaji tartózkodásunk során találkoztunk Adrian Malinowskival — a lengyel gazdaságfejlesztési minisztérium EXPO 2020 Dubai lengyel szekciójának főbiztosával is. Az EXPO 2020 Dubai lengyel kiállítási pavilonja számos Vasco M3 azonnali fordítógéppel volt felszerelve. Az elképzelés az volt, hogy használatuk segít “összekötni az elméket”, ami az esemény küldetésnyilatkozata volt. A kommunikációt megkönnyítve és a nyelvi akadályokat lebontva a hangfordító készülékeink talán azt is segítettek bemutatni, hogy a lengyel vállalatok nagyszerű üzleti partnerek. Tekintsünk vissza egy pillanatra a GITEX-re. Íme néhány fotó:

Lásd még:  Többnyelvű kommunikáció egyszerűen

A Vasco Electronics standja a GITEX-en, előtérben a látogatókkal

A Vasco Electronics standja látogatókkal a GITEX-en

Vasco Electronics képviselői Adrian Malinowskival — az EXPO 2020 Dubai főbiztosával

Vasco Electronics a GITEX után

Mivel a GITEX a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb technológiai alapú rendezvénye, remek lehetőség volt arra, hogy a Vasco Electronics mint vállalatot és a fordítóeszközeinket népszerűsítsük. Mint korábban említettük, a hangfordítóink viszonylag újak a közel-keleti piacon, de a vásárokon a termékeink iránti jelentős érdeklődés nagy ösztönzést jelent a márka ismertségének növelésére a régióban. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyi munka szükséges ennek a célnak az eléréséhez, de küldetésünk, hogy minél több nyelvi korlátot lebontsunk, ezért készen állunk és eltökéltek vagyunk a sikerre.

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajongója az új technológiáknak. Jól főz, azonban sajnos soha nincs rá ideje, végül panaszkodik a legtöbb ételről. Rendszeresen jár edzőterembe.