Skip to main content

Vasco Translator V4: egy új univerzális fordítógép

Több hónapos megfeszített munka és sok erőfeszítés után végre kijelenthetjük: itt a Vasco Translator V4 fordítógép! Sőt, büszkén jelenthetjük, hogy a mesterséges intelligencia alapú fordítónk már megjelenése előtt 2 tervezési díjat is elnyert:

  • Red Dot Award: a legjobb dizájn a Communication Technology kategóriában
  • NY Product Design Award: a Conceptual — Digital, Electronic Devices & Accessories kategóriában.

De mi az, ami miatt a V4 fordítógép ennyire elismert? Nézze meg most, mire képes a Vasco Translator V4 fordítógép!

Ingyenes internet a fordításokhoz közel 200 országban

Beszéljen több nyelven most

Minden univerzális fordítónak szüksége van internet hozzáférésre a működéshez. A legtöbb esetben ez többletköltséget jelent külföldön. De nem a Vasco Translator V4 fordítógép esetében! A készülék beépített SIM-kártyával érkezik, amely a világ csaknem 200 országában működik ingyenes és korlátlan internettel a fordításokhoz! Csak fogja meg és beszéljen szabadon bárhol: üzleti úton, nyaraláson vagy külföldön családlátogatáskor. Soha többé ne aggódjon a fordítás rejtett internetes költségei miatt! Vasco Translator V4: válassza a legjobb fordítógépet

76 nyelven beszél, 108-at fordít a fényképekről

Minden új modellel igyekszünk bővíteni az univerzális fordítógép által támogatott nyelvek listáját. Fedezze fel a Vasco Translator V4 fordítógép sokoldalúságát:

  • Fordítson le 76 nyelvet beszédből: érezze jól magát szállodában, repülőtéren vagy étteremben
  • Értsen meg 108 nyelvet fényképekről: készítsen képet egy menüről, órarendről vagy egy cégtábláró, és ismerje meg jobban a környezetét.

Mindkét esetben a fordítási folyamat nagyon gyors. Kevesebb, mint 0,5 másodpercet vesz igénybe a hang fordítása, és egy kicsivel tovább a fényképek fordítása! Tudta? A V4 fordítógép segítségével megértheti a világ lakosságának 90%-át. Szabadon kommunikálhat a Vasco univerzális fordítógép segítségével

Beszéljen úgy, mint egy helyi

Nem a nyelvek száma az egyetlen előnye ennek az univerzális fordítónak. A Vasco Translator V4 fordítógép segítségével győződjön meg arról, hogy mindig megértik. Bízzon a tiszta kiejtésben és a pontos fordításban (akár 96%-os pontossággal), mivel a Vasco fordítógép 10 fordítómotorral működik. Ez 9-cel több, mint bármely hagyományos telefonos alkalmazás vagy online fordító! Hogyan működik? Minden kiválasztott nyelvpárt egy olyan motor segítségével fordít le, amely a lehető legjobb eredményt biztosítja. Ráadásul a legtöbb piaci megoldás először angolra fordít és csak utána a célnyelvre. Ez a fordítás gyenge minőségét eredményezi. A legjobb előre definiált motor segítségével eszközeink mindig közvetlenül fordítanak a célnyelvre. A Vasco Translator V4 fordítógép ezt az elvet követi. Győződjön meg róla, hogy pontosan azt mondja, amire gondol! Ismerje meg a körülötte lévőket ezzel az univerzális fordítógép segÍtségével

Lásd még:  Utazzon bárhova nyelvi akadályok nélkül!

Szövegek és párbeszédek fordítása

A Vasco Translator V4 fordítógép segítségével nem csak hangokat és fényképeket fordíthat le. Használjon digitális billentyűzetet szöveg beviteléhez és fordításához 90 nyelven! Sőt, ez az univerzális fordító MultiTalk alkalmazással rendelkezik, amellyel akár 100 fővel többnyelvű csevegést hozhat létre! Hogyan működik? Minden személy kiválasztja a kívánt nyelvet, amelyen szöveges és hangüzeneteket küldhet. Az alkalmazás menet közben minden fordítást elvégez, így mindenki a saját nyelvén kapja meg az üzeneteket! Megjegyzés: A nagy, 5 hüvelykes képernyő megkönnyíti a kényelmes navigálást a digitális billentyűzet használatakor. Ennek ellenére a hangfordításhoz nyugodtan használja a készülék oldalán található fizikai gombokat.

Tanuljon új nyelveket

Célunk nemcsak az emberek közötti kommunikáció megkönnyítése, hanem a nyelvek iránti szenvedély felkeltése is. Ezért a Vasco Translator V4 fordítógép több, mint aminek látszik: nyelveket is tanulhat vele! Válasszon a 28 legnépszerűbb nyelv közül és tanulja meg a szókincset a digitális kártyákon. Gyakorolja a helyesírást és a helyes kiejtést! Ez az univerzális fordítógép segít megérteni a dokumentumokat, táblákat, menüket, újságokat stb.

Érezze biztonságban magát, bárhová is megy

A Vasco Translator V4 fordítógép megbízható társ minden utazáson, és nem csak azért, mert nagyobb biztonságban érzi magát, ha megérti a környezetét. Mostantól attól sem kell tartania, hogy utazása során leejti a készülékét vagy külső hatásoknak teszi ki. A Vasco univerzális fordítógép ellenáll az ütéseknek, a pornak és a fröccsenő víznek. Vigye magával egy túrára, kenuzásra vagy szafarira és győződjön meg arról, hogy bármilyen kaland nehézségeit kibírja!

Vasco Translator V4 fordítógép: szerezze be még ma!

Ismerje meg környezetét, teremtsen kapcsolatokat, és érezze magát biztonságban utazásai során. Válassza ki a fordítógép palettáról az Önnek legjobban tetsző színt és érezze magát otthon, bárhol is jár!

Lásd még:

Lásd még:  Ellátogatunk Dubajba, a GITEX-re

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajongója az új technológiáknak. Jól főz, azonban sajnos soha nincs rá ideje, végül panaszkodik a legtöbb ételről. Rendszeresen jár edzőterembe.