Miért érdemes fordítógépet vásárolni?

11 augusztus 2020

A mai világban az angol nyelv tudása már alapkövetelményként szerepel a munkavállalók körében, továbbá az utazások során is rendkívül hasznos kapcsolatteremtés szempontjából. A helyesen elsajátított nyelvtudás örök darab, hiszen azt senki nem tudja elvenni tőlünk. Valóban igaz, hogy angolul könnyedén társaloghatunk olyan emberekkel, akik más anyanyelvvel rendelkeznek. Azonban ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy vannak olyan országok, csak, mint Magyarország, ahol a magyar nyelvet csak és kizárólag egy országban beszélik. Ilyenkor egyértelmű, hogy másik nyelvet javasolt megtanulni.

A nyelvtanulás időigényes és a nyelvórák ára egészen a csillagos eget érinthetik. Természetesen nem lebeszélni szeretnénk a nyelvtanulás fontosságáról, viszont van egy gyorsabb és egyszerűbb módja is annak, hogy kommunikációt teremthess egy másik kultúrából származó személlyel. Néhány országban, még ha beszélik is az angolt, azért sem szólalnak meg, csak a saját anyanyelvükön. Erre tökéletes példát mutat egy igazi francia vagy katalán. Összességében azt mondhatjuk, hogy az angol nyelv nem biztosít teljes kommunikációs szabadságot az egész világon.

Már említettük, hogy van egy gyorsabb és egyszerűbb lehetőség. A tudás, egy kézben tartható készülékben rejlik. Ez nem más, mint az elektronikus fordítógép. Ekkor felmerül a kérdés jogosan, hogy miért érdemes fordítógépet vásárolni? Ez a zsebméretű csodafordító, több, mint 50 nyelvvel rendelkezik. Hihetetlenül hangzik, de igaz! A világ szinte bármely területén járhatsz, ez a prémium fordítógép biztosan a segítségedre lesz az utad során. A magas érzékenységgel ellátott mikrofon és az anyanyelvi kiejtésnek köszönhetően, probléma nélkül ismerkedhetsz meg új emberekkel és köthetsz életre szóló barátságokat.

Sokan gondolják, hogy egy készülék úgysem képes a pontos fordításra. Ez tévedés. A Vasco Electronics első helyet foglalja el a piacon a fordítógépek és mobil készülékek fejlesztésében. Ennek eredménye, hogy egy olyan kisméretű, azonban nagy lehetőségeket tartalmazó csúcsminőségű fordítógépet hoztak létre, amely lehetővé teszi számodra, hogy több, mint 50 nyelv közül választhatsz. A felhasználóbarát menünek köszönhetően biztosan megtaláljátok majd a közös nyelvet. Már sok érvet felsorakoztattunk, hogy miért érdemes fordítótépet vásárolni, de ez még mindig nem a teljes lista!

Lásd még:  Ellátogatunk Dubajba, a GITEX-re

A piacon egyre több és több hordozható fordító jelenik meg. Ha választásra kerül sor, akkor néha a bőség zavarában találhatjuk magunkat. Ilyenkor javasolt összefoglalni, hogy milyen okból van szükség a fordítóra. Mely nyelvek fontosak számodra. Hogyan kapcsolódik az internethez az adott fordító. Mit is ér egy olyan szerkezet, amely csak az internethez való kapcsolódás után működőképes? Még nincs 100%-os wifi lefedettség a világban. Továbbá a készülék kapacitása is fontos szempont. Kellemetlen lenne, ha egy fontos megbeszélés közepén hagyna cserben az akkumulátor. Ha ezeket mind összefoglaljuk, akkor megkönnyebbítjük a saját dolgunkat és sikeres lesz az ideális eszköz kiválasztása.

A Vasco csapata mindenre gondolt! A készülék működéséhez internetkapcsolatra van szükség. Erre is van megoldás! A Vasco Translator SIM kártyával van ellátva. Ez interneten biztosít neked függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodsz. Erre részletesebben kitérünk még. Ha esetleg kempingezni indulnál egy idegen országba, és tudod, hogy napokig nem leszel konnektor közelében, akkor sem kell megijedni. Erre az esetre is van megoldás! A Vasco, egy modern dizájnnal rendelkező külső akkumulátort dobott piacra, aminek a kapacitása elég lehet több napon keresztül is arra, hogy újratöltsd a fordítót. Ennek van egy kifejezetten az utazóknak kifejlesztett Travelbox töltőszettje is.

Beszéljen több nyelven most

A világ legjobb beszédfordítója a Vasco Mini2. A készülék használata jóval egyszerűbb, mint gondolnád! Mond ki hangosan a fordítani kívánt szöveget, válaszd ki a kívánt nyelvet és a gép már mondja is, pont, mint ahogy egy anyanyelvi ember mondaná. A fordítás pontossága 96%-os. Igen! Ez a gép képes erre! Korábban már említettük az internet fontosságát is. A Mini2 ezen a téren is kiválóan teljesít. Egy nemzetközi SIM kártyát tartalmaz, aminek köszönhetően korlátlan és ingyenes internetet biztosít. Ez az internetkapcsolat több, mint 150 országban működik! Havidíjak és egyéb kötöttségek nélkül működik országszerte ez a zsebben elférő innovációs fejlesztés. Könnyedén értelmezhető felhasználóbarát gombok és menü segítségével egyértelmű a Mini2 használata.

Lásd még:  Vasco Electronics a CES 2022 kiállításon

Összességében állíthatjuk, hogy a technikai fejlődéseknek köszönhetően igenis létezik kiváló pontossággal rendelkező fordító, ami a Vasco Electronics cégnek köszönhető. Tökéletesen funkcionál üzleti úton, vészhelyzetben, nyaralások alkalmával is és még rengeteg szituációban. Reméljük, ez a cikk segített abban, hogy miért érdemes fordítógépet vásárolni.

 

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajong az új technológiákért. Jól főz, de soha nincs rá elég ideje. Ritkán elégedett az éttermekkel. A rendszeresen megfordul a konditeremben.

Hasonló bejegyzések

Érdekes tények Japánról

Érdekes tények Japánról

Üdvözöljük a Sushi, Szamurájok és Szumó Országában! Japán érdekességek: Japán, ahol az ősi hagyományok harmonikusan keverednek a legmodernebb technológiával. Azt gondolja, mindent tud Japánról vagy a japánokról? Gondolja át újra! A különös kulturális szokásoktól a...

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Akik tervezik nyaralásukat, gyakran felteszik a kérdést: mikor érdemes Izlandra utazni? A válaszunk egyértelmű: látogasson el Izlandra júniusban! Ez az időszak jelzi az izlandi nyár kezdetét, amikor a tűz és jég földje igazán életre kel, vibráló színekkel, végtelen...

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Afrika, egy csodákkal teli kontinens, egy kincsesbányát kínál, amely utazókat és kíváncsi elméket egyaránt vonz. És így felmerülhet a kérdés: milyen érdekes tényeket ismerünk Afrikáról, és miről ismert ez a kontinens? A hatalmas szavannáktól a nyüzsgő városokig, mind...

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

Valaha is előfordult Önnel, hogy izgatottan pakolt a nagy utazás előtt, majd rájött: álmai úticélján éppen monszun vagy hurrikán tombol? Vagy még rosszabb, turistákkal teli utcákon kellett sétálni, ahol még a várt látványosságot sem lehetett kényelmesen felfedezni?...

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Szeretlek szó több nyelven, szerelem különböző nyelveken: Szeretné tudni, hogyan fejezze ki érzését más nyelveken, mint a sajátja? Lehet, hogy néhány nyelvi változatot már ismer, de ma megismerkedünk ezzel a gyönyörű kifejezéssel más nyelveken is, talán kevésbé...