Skip to main content

Vasco M3 Fordítógép a “Dizájn Oscar-díj” nyertese Red Dot

Az ipari formatervezés egyik legrangosabb díja – a Red Dot Dizájn Díjat megkaptuk. Az innovatív elektronikus fordító, a Vasco M3 Fordítógép a “Termék dizájn 2021” kategóriában díjazták. A díj nagy megtiszteltetés számunkra, hiszen ez azt jelenti, hogy a termékünk nemcsak rendkívül funkcionális, hanem stílusos és modern, kiváló minőségű dizájnnal.

A Red Dot Dizájn Díj jól ismert a terméktervezés területén, és a németországi Észak-Rajna-Vesztfália Design Center 1955 óta folyamatosan díjazza a termékeket. Ebben az évben a világ minden tájáról több mint 7800 terméket nyújtottak be a versenyre, amelyeket aztán egy független, nemzetközi zsűri értékelt. A pályázatokat 51 kategóriában fogadták el – a bútortervezéstől kezdve, az elektronikus berendezéseken át csomagolásokig. A korábbi Red Dot nyertesek között olyan termékek szerepelnek, mint az Apple MacBook Air (2019 díj) vagy a Honda CBR 1000RR-R Fireblade SP motorkerékpár (2020 díj). A Vasco M3 Fordítógép díjat kapott a verseny idei kiadásában, méghozzá a “kommunikációs technológia – fordító eszközök” alkategóriában.

– Számunkra egy olyan rangos díj elnyerése, mint a RedDot, megerősíti, hogy a szenvedély, a kiválóság iránti elkötelezettség és a kompromisszum nélküli minőség minden erőfeszítést megér. Innovatív programozói csapatunk a kutatás-fejlesztés részleggel együtt közel két évet töltött a Vasco M3 szövegfordító tervezésével és fejlesztésével a végleges kiadás előtt. Az egyes alkalmazások tervezését a felhasználók igényeinek és ügyfeleink visszajelzésének alapos elemzése előzte meg, továbbá a magas programozási szabványoknak és gyakorlatoknak megfelelően hoztuk létre. A készülék minden funkcióját ezután egy tapasztalt tesztcsapat gondosan és módszeresen ellenőrizte. Ezek a módszerek lehetővé tették számunkra, hogy létrehozzunk egy elegáns terméket kiváló minőségű és egyedi szoftverrel, amely folyamatosan javul – mondja Maciej Góralski, a Vasco Electronics vezérigazgatója.

Beszéljen több nyelven most

A készülék tervezéséért felelős Husarska tervező stúdió is nagy tapsot érdemel. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy a tárgyak, amelyekkel körülvesszük magunkat, ne csak megkönnyítsék az életünket, hanem szépek is legyenek. Ennek köszönhetően kialakul az esztétikai és funkcionalitás-érzékünk, amely aztán átalakul olyanra, amit mi magunk alkotunk. A Red Dot megszerzése megerősíti, hogy olyan technológiát hoztunk létre, amely egyszerre hasznos és gyönyörű – teszi hozzá Maciej Góralski.

Lásd még:  Többnyelvű kommunikáció egyszerűen

A versenyen díjazott Vasco M3 elektronikus fordító azért hozták létre, hogy megkönnyítse a kommunikációt az emberek között világszerte. Készülékünk lehetővé teszi a beszédfordítást több, mint 70 nyelven, és emellett a legmodernebb fotófordító funkcióval is rendelkezik. A fordító jól működik utazásokon, mind üzleti utakon, valamint telefonhívások, konferenciák és üzleti megbeszélések fordításában. A készülék a Wi-Fi folyamatos hozzáférése nélkül is használható. A beépített SIM-kártya életre szóló, korlátlan internet-hozzáférést biztosít a fordításokhoz a világ csaknem 200 országában.

Az emberiség több, mint 80 százaléka nem beszél angolul, és mi – a legtöbb emberhez hasonlóan – olyan világra törekszünk, ahol nincsenek akadályok vagy konfliktusok, amelyek leggyakrabban a kommunikációs problémák miatt merülnek fel. Reméljük, hogy aktívan részt veszünk ezeknek az akadályoknak a felszámolásában, nemcsak az aggodalommentes utazáshoz és a hatékony üzleti kommunikációhoz járulunk hozzá, hanem egy jobb, képzettebb, nyelvi akadályoktól és felesleges konfliktusoktól mentes világ megteremtéséhez is. Büszkék vagyunk nemcsak az M3 modern és stílusos megjelenésére a Red Dot Award versenyen, hanem annak innovatív funkcionalitására is, amelyre ugyanolyan figyelmet fordítottunk – foglalja össze Maciej Góralski, a Vasco Electronics vezérigazgatója.

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajongója az új technológiáknak. Jól főz, azonban sajnos soha nincs rá ideje, végül panaszkodik a legtöbb ételről. Rendszeresen jár edzőterembe.