Vasco Mini 2 Tolmácsgép

Igazi tolmácsgép, ingyenes és korlátlan internettel 200 országban beszélő fordítógép

 • Beszédfordítás több, mint 50 nyelven
 • Ingyen Internet a fordításokhoz több, mint 150 országban
 • 96%-os fordítási pontosság
 • Tökéletes kiejtés
 • SIM kártyát tartalmaz

Kifutott termék

Ez az ajánlat már nem él.

Kérjük tekintse meg további termékeinket:

Ismerje meg a legújabb, csúcstechnológiás Vasco fordítógépet! A Vasco Mini 2 világszerte segítséget nyújt a kommunikáció során több, mint 50 nyelven - és nem számít, ha Ön egyiket sem beszéli. Használja a Vasco Mini 2-t, hogy bárhol és bármikor új barátokat szerezhessen.

Ingyenes Internet 150+ országban

Minden tolmácsgép, beszédfordító Internet kapcsolatot igényel a működéshez. A Vasco Mini 2 beépített, nemzetközi SIM kártyát tartalmaz, mely több, mint 150 országban teszi lehetővé az ingyenes és korlátlan Internet használatot a fordításokhoz. Nincsenek többé havidíjak, megújítási költségek, korlátok, valóban teljesen ingyenes - méghozzá élethosszig tartóan, mint semelyik más termék a piacon.

Ingyenes internet

Hogyan működik hordozható fordítógép?

Csak válassza ki az Ön nyelvét és azt a nyelvet, melyet beszélni akar, nyomja meg a gombot, és mondja ki, amit fordítani szeretne. A Vasco Mini 2 azonnal felismeri azt, lefordítja és hangosan ki is ejti anyanyelvi beszélőhöz hasonló módon.

Az alábbiakban bemutatunk egy videofilmet. Ahol láthatja, hogyan működik a Vasco Mini 2 beszélő forditogép.

Mini 2 play

A Kommunikáció Új Útja - Zseb Tolmácsgép

Felejtse el azokat a nehéz, papírkötésű kifejezés gyűjteményeket és szótárakat - a forradalmi újítás megérkezett. A Vasco Mini 2 hallja, amit Ön mond, lefordítja azt a kiválasztott nyelvre, és hangosan ki is ejti azt. - megadva Önnek az időt arra, hogy arra koncentrálhasson, amit szeretne elérni.

A Vasco Mini 2-t 2019. legjobb fordítógépének kiáltották ki, a 96%-os pontosságának, az azonnali fordításnak, a könnyű kezelőfelületnek és kompakt méretének köszönhetően - bármely zsebben elfér! Sőt! Könnyen kezelhetősége lehetővé teszi a dobozból történő kivétel utáni azonnali használatot! Egyszerűen csak kapcsolja be és kommunikáljon több, mint 50 nyelven!

Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a Vasco Mini 2 kiérdemelte a 2020-as GSMA Global Mobile Award (GLOMO) Best Connected Consumer Device címet. A bírák a következőképp jellemezték a Vasco Mini 2-t: “Egy okos és specifikus termék, mely érti a célcsoport igényeit - a cég egyszerűnek tervezte, arra fókuszált, hogy jól működjön, és ezek remek erények a jó működéshez.”

glomo-award

Szerezzen barátokat a világban

Képzelje el, hogy külföldön útbaigazítást kell kérnie… vagy éppen üzleti ügyben van ott. Sokan voltunk már ebben a helyzetben… az a kínos csend, mikor nem érti, amit a külföldi mond, és az ügyetlen gesztikulációk, hogy megértessük magunkat.

Semmi pánik! Csak használja a Vasco Mini 2-őt. Minden nyelvi korlát megszűnik, nem számít, ha egy francia séffel, vagy akár egy kínai üzletemberrel beszél. A Vasco Mini 2-vel a párbeszéd gördülékeny és az élet egyszerű!

vasco mini2

Nagyon egyszerű használni a beszélő fordítógépet - csak vegye ki a dobozból

Idegenkedik a technológiától? A Vasco Mini 2 a lehető legegyszerűbb és legintuitívabb használattal bír. Rendkívül egyszerűen használható, mindössze két gombjának köszönhetően. Nincs szükség konfigurációra. Vegye ki a dobozból és máris 50 nyelven kezdhet beszélni.

Az Ön Személyes Idegen Nyelv Tanára

„Ha olyan nyelven beszélsz valakihez, amit megért, az a fejéhez jut el. Ha viszont az ő nyelvén beszélsz, az a szívéhez jut el.” - Nelson Mandela.

Beszélő fordítógép - használja a Vasco Mini 2-t, hogy gyakorolja nyelvtudását és a helyi emberek szívébe férkőzzön. Fordítson és ismételjen szavakat, kifejezéseket és teljes mondatokat, hogy természetesnek hangozzon. Hallgassa a Vasco tökéletes kiejtését, hogy akcentusát tökéletesre fejlessze. A Vasco Translator Mini 2 egy nagyszerű segítség bármely támogatott nyelv megtanulásában.

icon1
Precíz mikrofon, zajcsökkentés
icon2
Ingyenes Internethasználat 150 országban
icon3
Anyanyelvi beszélő szintű kiejtés
icon4
Erős akkumulátor, több, mint 160 óra üzemidő
icon5
Intuitív, egyszerű kezelőfelület
icon6
2” érintőképernyő
icon7
Strapabíró burkolat
icon8
10 fordítómotor
icon9
Hangszóró: 84 dB, minden környezetben hallható
icon10
Kényelmes gombok

Belefuthat más fordítógépekbe is a piacon, de ne hagyja magát becsapni. Mindegyiknek szüksége van Internetre, egyedül a Vasco Mini 2 fordít többletköltségek nélkül, több, mint 150 ORSZÁGBAN, WiFi kapcsolat nélkül.

 • INGYENES ÉS KORLÁTLAN ÉLETHOSSZIG TARTÓ Internet
 • 10 különböző fordítómotor
 • Németországban tárolt, védett és titkosított adatok
 • Lengyelországban tervezve és fejlesztve
 • Lengyelországból szállítva
 • Magyarra fordított menü és további több, mint 20 nyelv
 • A helyi magyar ügyfélszolgálat rendelkezésére áll és a helyi, budapesti bolt is

Ingyenes frissítések

A Vasco Mini 2 folyamatosan fejlesztés és bővítés alatt áll. Csapatunk azért dolgozik, hogy a maximális lehetőséget nyújthassunk egy kattintásból. Egyszerűen csak töltse le a frissítéseket készülékére!

Ingyenes frissítések ... Update

Több, mint 50 támogatott nyelv a Vasco Mini 2 által

Nézze meg a nyelveket, amiket a Vasco Mini 2 segítségével tud majd beszélni:

[langs_list]

Műszaki adatok

Mini 2 Dimensions
Kijelző TFT 240x320 pxls. 2.0” kijelző
Processzor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Akkumulátor Li-Ion 1200mAh
Fülhallgató bemenet Mini Jack (3.5 mm)
USB Micro USB
Paraméterek 42 x 113 x 12 mm
Súly 70 g
Garancia 24 hónap
Használati útmutató [manual]

New York, Tokyo, Barcelona - A Vasco Mini 2 tolmácsgép mindenhol működik

Ezenkívül a Vasco Mini 2 tolmácsgép hat különböző fordítómotorhoz csatlakozik, ezek pedig a központi, németországi szerverhez kapcsolódnak, így biztosítva Önnek az azonnali és adatai szempontjából biztonságos fordítást.

Díjak? Felejtse el őket. A Vasco Mini 2 teljesen díjmentesen működik! Használja tolmácsgépét anélkül, hogy tartania kellene a szerződésektől, a magas roaming díjaktól. Korlátlanul működik több, mint 150 országban! Nézze meg a térképet és tudjon meg többet.

[map_aeris]

A készlet tartalma

 • Vasco Mini 2
 • Nemzetközi SIM kártya
 • Védőtok
 • Töltő
 • USB kábel
 • Használati útmutató