Hol hivatalos nyelv a spanyol?

Különböző országból származó emberek portréja látható a képen.
16 június 2023

A nyelv az emberi kultúra figyelemreméltó aspektusa, szótagjain belül különféle társadalmak identitását hordozza.

A spanyol nyelv dallamos ritmusával és gazdag történelmével előkelő helyet foglal el a világ legtöbbet beszélt nyelvei között.

Amint egy nyelv gyökerei kontinenseken átívelnak, egyre fontosabbá válik azoknak az országoknak a megértése, ahol a spanyol a hivatalos nyelv, vagy ahol a spanyol erősen jelen van.

Ebben a blogbejegyzésben tehát egy lebilincselő utazásra indulunk azon országok listáján, ahol a spanyolt hivatalos nyelvként beszélik.

Latin-Amerika fenséges tájaitól Európa nyüzsgő városáig és azon túl azon országokba merülünk el, ahol a spanyol a hivatalos nyelv, és bemutatjuk nyelvi identitásukat.

Tehát, ha valaha is azon töprengett, mely országok beszélik a spanyolt hivatalos nyelvként, vagy egyszerűen csak kíváncsi ennek a globális nyelvnek a széles körben elterjedt hatására, akkor ez a tökéletes alkalom, hogy kielégítse kíváncsiságát.

 • Mely országok beszélnek hivatalos nyelvként spanyolul?
 • Hol van a legtöbb nemzet, ahol a spanyol a hivatalos nemzeti nyelv?
 • Hány ország van a világon, ahol a spanyol a hivatalos nyelv?
 • Hány országban beszélnek spanyolul?
 • Mely európai országok beszélnek spanyolul?
 • Dél-Amerika mely országai beszélnek spanyolul?
 • Mely afrikai országok beszélnek spanyolul?
 • Melyek a világ legnagyobb spanyol nyelvű országai?
 • Melyek a spanyol nyelvű latin-amerikai országok?
 • A spanyol a legtöbbet beszélt nyelv a világon?

Rengeteg kérdésre kell választ kapni!

De először nézzük meg, hány országban beszélnek spanyolul.

Mely országok beszélik hivatalos nyelvként a spanyolt?

Hol hivatalos nyelv a spanyol? Sok ország lakói beszélnek spanyolul.

De hány ember beszél spanyolul világszerte?

Európától Amerikáig, Afrikáig, sőt Ázsiáig is közel 500 millió spanyol ajkú él a világon.

Ha megvizsgáljuk a spanyolul beszélő országok listáját, egy kontinenseken átívelő és a kulturális sokszínűséget felölelő nyelvi utazásra indulhatunk.

Mely európai országok beszélnek spanyolul?

Maga Spanyolország, mint a nyelv szülőhelye, olyan ország, ahol a spanyol uralkodik. Az újlatin nyelvek csoportjába tartozik, a kasztíliai a spanyol nyelv bölcsőjeként is híres. A spanyol nyelv kedvelői számára bizonyára nem újdonság, hogy a világ legelterjedtebb újlatin nyelvét kasztíliai nyelvnek (castellano), sőt, néhol kasztíliai spanyolnak is nevezik.

És ez az egyetlen ország Európában, ahol ezt a gyönyörű nyelvet hivatalos nyelvként beszélik.

Európán kívül melyik az a nemzet, ahol a spanyol hivatalos nemzeti nyelvként funkcionál és használják?

Két férfi beszélget egy mediterrán országban.

Dél-Amerika mely országaban beszélnek spanyolul?

Ha Dél-Amerikáról van szó, a spanyol sokkal erősebben jelen van ott, mint a világ bármely más területén.

Az alábbiakban azon országok listája található, amelyek hivatalos nyelvként beszélik a spanyolt:

 • Colombia,
 • Argentína,
 • Peru,
 • Chile,
 • Bolívia,
 • Ecuador,
 • Paraguay,
 • Uruguay,
 • Venezuela.

Ha tehát dél-amerikai utazást tervez, és nem beszél folyékonyan spanyolul, mindenképpen vigye magával a Vasco Translator fordítógépet. Nagy hasznát fogja venni útja során.

És mi a helyzet Észak-Amerikával?

Ha Észak-Amerikáról van szó, a spanyol Mexikó hivatalos nyelve.

Fontos megjegyezni azt is, hogy az Amerikai Egyesült Államokban sokan beszélnek spanyolul, bár ott nem hivatalos nyelv (sőt, az USA-nak nincs deklarált hivatalos nyelve). Második nyelvként tekinthető a spanyol.

Mely országokban beszélnek spanyolul Közép-Amerikában?

Közép-Amerikában a spanyol Guatemala, Honduras, Nicaragua, El Salvador, Costa Rica és Panama hivatalos nyelve.

Mely karibi országok beszélnek spanyolul?

A Karib-térségben Kubában, a Dominikai Köztársaságban és Puerto Ricóban a spanyol a hivatalos nyelv.

Melyek a spanyol nyelvű latin-amerikai országok?

Latin-Amerika inkább kulturális, semmint földrajzi fogalom. Vajon mik latin amerika nyelvei?

Míg főként a spanyol nyelvű országokhoz kötődik, Latin-Amerika magában foglalja a portugál és francia nyelvű országokat is Dél-Amerikában.

Lásd még:  Quenya nyelv és Mordor fekete beszéde, mint J.R.R. Tolkien nyelvi találmánya

Maga a fogalom egyszerűen olyan észak-, közép- és dél-amerikai országokat jelent, ahol túlnyomórészt latin eredetű nyelveket beszélnek (a vulgáris latinból származik, innen a név is).

A Latin-Amerika kifejezés a Karib-szigetekre is használható.

Tehát mely latin-amerikai országok beszélnek spanyolul?

Ami a spanyol nyelvű latin-amerikai országokat illeti, ezt a nyelvet Brazília, Suriname és Francia Guyana kivételével szinte minden latin-amerikai országban beszélik.

Egyenlítői-Guinea zászlaja.

Mely afrikai országokban beszélnek spanyolul?

A spanyol nyelv Afrikában is jelen van. Ez egy hivatalos nyelv Egyenlítői-Guineában, amely Közép-Afrika nyugati partján található.

Egyenlítői-Guinea Spanyol-Guinea egykori gyarmata, amely viszont 1778-tól Spanyolország által ellenőrzött szigeti és kontinentális területek összessége.

Az ország 1968-ban nyerte el függetlenségét.

Tengerparton beszélgető férfiak.

A spanyol nyelv Ázsiában?

Ázsiában nincs olyan ország, ahol a spanyol hivatalos nyelv lenne. Vannak azonban olyan közösségek, ahol ez a nyelv erősen jelen van.

Fülöp-szigetek

A spanyol nyelv hivatalos nyelv volt a Fülöp-szigeteken az ország spanyol uralom alatti gyarmati történelmében.

Ma korlátozott, de jelentős befolyása van a filippínó nyelvre, néhány spanyol kölcsönszavat és kifejezést még mindig használnak.

Vannak kis spanyol anyanyelvű közösségek is, különösen az idősebb generációk és a spanyol felmenőkkel rendelkezők körében.

Kelet-Timor

A spanyolnak kisebb jelenléte van Kelet-Timorban.

Míg az ország hivatalos nyelve a tetum és a portugál, egyesek a régió spanyol nyelvű országaihoz fűződő történelmi kapcsolatok miatt tanulhatták meg a szóban forgó nyelvet.

Makaó

Makaó, Kína különleges közigazgatási régiója, egy kis spanyol nyelvű közösséggel rendelkezik, amely elsősorban bevándorlókból, emigránsokból, valamint a turisztikai és vendéglátói ágazatban dolgozó szakemberekből áll.

Fontos megjegyezni, hogy bár a spanyol korlátozott jelenléte lehet ezeken a területeken, a legtöbb ázsiai országban nem beszélik széles körben elsődleges nyelvként.

Ázsiában az uralkodó nyelvek általában az őslakosok vagy a gyarmati történelemhez kapcsolódó nyelvek, mint például a kínai, hindi, japán, koreai, tagalog és mások.

A spanyol nyelv az USA-ban

Bár az Amerikai Egyesült Államoknak nincs deklarált hivatalos nyelve, elmondhatjuk, hogy akár spanyolul beszélő országnak is tekinthető.

Az Egyesült Államokban beszélt nyelvek sokszínűségében a spanyol egy élénk szál, amely átszövi a közösségeket, a környékeket és a napi interakciókat.

A spanyol nyelvnek az Egyesült Államokkal való kapcsolata évszázadokra nyúlik vissza, és az Amerikát formáló felfedezésben, gyarmatosításban és kulturális cserében gyökerezik.

A spanyol befolyás a városok és államok, például Los Angeles, San Francisco és Florida neveiben mutatkozik meg, amelyek a spanyol gyarmati örökségről tanúskodnak.

Egy növekvő közösség

A kétnyelvűség és a többnyelvűség térnyerése átalakítja az amerikai oktatási környezetet is.

Sok iskola kínál spanyol nyelvű programokat, amelyek lehetővé teszik a tanulóknak az angol és a spanyol nyelvtudás fejlesztését.

Ez nemcsak a kognitív képességeket erősíti, hanem a kulturális megértés és a globális kapcsolatok megnövekedett lehetőségét is biztosítja az egyének számára.

A spanyol nyelv hatása túlmutat a nyelvtudáson. Az olyan ágazatokban, mint az üzleti élet, az egészségügy, a szórakoztatás és a turizmus, a spanyol nyelvtudás egyre nagyobbra értékelődik.

A vállalatok felismerik a spanyolul beszélő fogyasztók elérésének fontosságát, ami a kétnyelvű szakemberek iránti növekvő kereslethez vezet.

A spanyol örökség hónapja és kulturális ünnepségek

A spanyol örökség hónapja, amelyet szeptember 15. és október 15. között ünnepelnek, reflektorfénybe helyezi a spanyol és latin közösségek gazdag hozzájárulását az amerikai társadalomhoz.

Ebben a hónapban élénk ünnepségek, fesztiválok és események zajlanak országszerte, bemutatva a sokszínűséget, a hagyományokat és a kulturális gazdagságot, amelyet a spanyol nyelvű közösségek hoznak az Egyesült Államokba.

A nyelv mint híd

A spanyol nyelv hídként működik, elősegíti a kapcsolatokat a különböző közösségek között, és elősegíti az inkluzivitást.

Megkönnyíti a kommunikációt, a megértést és a korlátok lebontását, erősíti a társadalmi kötelékeket és elősegíti az egység érzését a különböző hátterű amerikaiak között.

A spanyol nyelv az amerikai szövet szerves részévé vált, gazdagítva az Egyesült Államok kulturális, nyelvi és társadalmi kárpitját.

A történelmi gyökerektől a mai hatásig ez a nyelv áthidalja a szakadékokat, megkönnyíti a kapcsolatokat, és ünnepli azokat a sokszínű közösségeket, amelyek hozzájárulnak az élénk és fejlődő amerikai identitáshoz.

Ahogy a spanyol ajkú népesség folyamatosan növekszik, és a spanyol nyelvtudás egyre értékesebbé válik, a nyelv hatása csak tovább fog bővülni.

Lásd még:  Eszperantó nyelv: élő nyelv?

A spanyol nyelv befogadása a spanyol kulturális örökség gazdagságának a befogadását is jelenti. Ez az Egyesült Államok meghatározó kapcsolatait is gyarapítja, tovább színesíti.

Vikágtérkép.

Tehát hány ország van a világon, ahol a spanyol a hivatalos nyelv?

Formálisan a spanyol a világ 20 országának hivatalos nyelve. Mik ezek spanyol országok?

Ez a szám soknak számít, és azt jelenti, hogy a spanyol lehet a legnépszerűbb nyelv a Földön. A spanyol hivatalos nyelvű országok száma kimagasló.

De akkor?

A spanyol a legtöbbet beszélt nyelv a világon?

Ami azt illeti, nem. Ez a cím az angol nyelvre vonatkozik, világszerte 1132 milliárd beszélővel.

A világ másik legtöbbet beszélt nyelve a mandarin kínai és a hindi.

A spanyol csak a negyedik legtöbbet beszélt nyelv a világon. Mik a spanyol ajkú országok?

Spanyol zászló.

Melyek a világ legnagyobb spanyol nyelvű országai? Mik a spanyol nyelvterületek?

Spanyol nyelven beszélő országok: Most, hogy ismerjük a spanyolul beszélő országok listáját, nézzük meg, melyik országban beszélnek a legtöbb spanyolul.

Mexikó

Dél-Amerika nyelvei: Mexikóban milyen nyelven beszélnek? Az anyanyelvi beszélők száma a több mint 126 millió lakosával, első helyen Mexikó vezeti a listát, mint a legtöbb spanyolul beszélő ország a világon.

A spanyol a hivatalos nyelv, és a lakosság túlnyomó többsége beszéli.

Colombia

Körülbelül 50 millió spanyol anyanyelvű lakosával Kolumbia a lista előkelő helyén áll.

A spanyol a hivatalos nyelv, és országszerte elterjedtek a különböző regionális akcentusok és dialektusok.

Spanyolország

A spanyol nyelvről a szülőországa Spanyolország jut eszünkbe, mintegy 44 millió az anyanyelvi beszélők száma.

Ez a hivatalos nyelv, amelyet az egész országban beszélnek, de olyan regionális nyelvek is jelen vannak, mint a katalán, galíciai és baszk. Spanyolország a harmadik legnagyobb a spanyol lakosság tekintetében.

Egyesült Államok

Meglepő módon, ha a spanyol nyelvű országokról van szó, az Egyesült Államok a negyedik a legtöbb spanyol ajkú népesség tekintetében.

Becslések szerint az Egyesült Államok területén körülbelül 42 millió ember él a spanyol nyelvet beszélők számát tekintve.

Argentína

Na és vajon Argentínában milyen nyelven beszélnek? Argentína hivatalos nyelve a spanyol. Argentína jelentős számú a spanyol anyanyelvi beszélők számát tekintve, körülbelül 40 millió ember használja a spanyolt anyanyelveként.

Ennek a spanyol nyelvű országnak egyedi dialektusa és akcentusa van, amelyek megkülönböztethetők egymástól, és a beszélt spanyolt egyedivé és élénkebbé teszi az adott régió.

Venezuela

Spanyol nyelven beszélő országok: Venezuela is spanyol nyelvű ország körülbelül 27 millió spanyol nyelvet anyanyelvként beszélő lakossal.

A spanyol a hivatalos nyelv, de az ország földrajzi és kulturális sokszínűsége különféle akcentusokat és regionális eltéréseket eredményez.

Peru

Spanyol nyelven beszélő országok: A mintegy 26 millió spanyol ajkú lakosságával Peru előkelő helyet foglal el a spanyol nyelvű ország rangsorban.

A spanyol a hivatalos nyelv, az olyan őshonos nyelvek mellett, mint a kecsua és az ajmara, amelyeket szintén széles körben beszélnek a különböző régiókban.

Chile

Chile olyan spanyol nyelvű ország, amely több mint 16 millió spanyol beszélőjével előkelő helyet foglal el a spanyol nyelvű országok listáján.

A chilei dialektus jellegzetes kiejtéséről és szókincséről ismert, ami megkülönbözteti a többi spanyol nyelvű országtól.

Ecuador

Ecuador, amelynek lakossága több mint 14 millió spanyol ajkú, egy másik nemzet, ahol a spanyol hatalmat gyakorol.

Ecuador olyan spanyol nyelvű ország, amely a regionális helyi nyelvek, lokális szavak együtt élnek a spanyollal, ami növeli az ország nyelvi sokszínűségét.

Guatemala

Guatemalában körülbelül 10 millió ember beszéli a spanyolt anyanyelvként. A spanyol a hivatalos nyelv, de az őslakos nyelvek, mint például a k’iche és a kaqchikel is jelentős mértékben jelen vannak az országban.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a rangsorok becsléseken alapulnak, és a forrástól és az alkalmazott módszertől függően változhatnak. Azonban mind spanyol nyelvű ország kategóriába tartozik.

A spanyolul beszélők számát az egyes országokban olyan tényezők befolyásolják, mint a népesség mérete, a történelmi háttér, a migrációs minták és a kulturális örökség.

Mindazonáltal ez a spanyol nyelvű ország rangsor általános áttekintést nyújt azokról az országokról, ahol a legszélesebb körben beszélik a spanyolt.

Lásd még:  Egyszerűen a legjobb! Melyik a leghatékonyabb nyelv?

Ne feledje, hogy a fenti helyek bámelyikében jól boldogulhat a Vasco Translator fordítógép segítségével.

Könyvespolc könyvekkel.

A spanyol nyelv sokszínűsége

Most koncentráljunk a spanyol nyelv különböző változatai közötti különbségekre.

Spanyol nyelvterületek: A spanyol nyelv globális jelenlétével és változatos történelmével a regionális változatok gazdag szőnyegét hozta létre.

Ezek a kiejtési, szókincs- és nyelvtani eltérések minden spanyol nyelvterületet egyedivé és lenyűgözővé tesznek.

A Latin-Amerika egyes részein használt jellegzetes vos névmásoktól a Spanyolország-szerte előforduló változatos ékezetekig a spanyol dialektusok különbségei tükrözik azokat a kulturális és történelmi hatásokat, amelyek az egyes régiókat alakították.

Például az Argentínában beszélt spanyol nyelv saját külön szókincsét és intonációját mutatja be, míg a mexikói spanyol őshonos szavakat és kifejezéseket tartalmaz.

Ezenkívül a spanyol Kanári-szigetek nyelvjárása portugál és afrikai nyelvek hatását mutatja.

A spanyol nyelv különböző változatai közötti különbségek feltárása mélyebbé teszi a nyelv evolúciójának és a sokszínűségéhez hozzájáruló kultúrák gazdag mozaikjának megértését.

Akár Kolumbiából, Spanyolországból vagy a Dominikai Köztársaságból származó spanyolul beszélővel beszélget, sajátos dialektusuk árnyalatainak befogadása és értékelése fokozza a kommunikációt, és mélyebb kapcsolatot teremt a spanyol nyelvű országok gazdagságával. Az arab nyelv hatása itt alig felfedezhető.

Mely országok beszélnek hivatalos nyelvként spanyolul: Következtetés

Ebben a cikkben többet megtudtunk azokról a helyekről, ahol a spanyol a hivatalos nyelv. Például Argentína hivatalos nyelve is.

A spanyol egy hatalmas erő, amely kontinenseken átível és összeköti az embereket szerte a világon.

A spanyol történelmi gyökereitől kezdve Latin-Amerika különböző országaiban való elterjedtségéig a spanyol sok nemzet kulturális szövetének szerves része.

Az Egyesült Államok olyan ország, ahol a spanyol ajkú lakosság nagy része hozzájárul az ország nyelvi és kulturális sokszínűségéhez.

Továbbiakban felfedezzük és értékeljük a spanyol nyelvű országokat, csodáljuk a kiejtés dialektusokat, hagyományokat és feltárjuk az élénk kulturális örökségüket.

A spanyol nyelv befogadása azt jelenti, hogy fel kell ölelni a nyelvi kötelékeken alapuló különböző nemzetek összekapcsolódását és szépségét.

Magyarországon is közkedvelt a spanyol nyelvtanulás, a magyar diákok sokan választják az iskolában első vagy második idegen nyelvként az angol mellett. Spanyolország közkedvelt állomás a magyar munkavállalók körében.

Ünnepeljük hát a spanyol nyelvet összes előnyével, a spanyol kiejtés dallamát és annak a világra gyakorolt mélyreható jelenlétét. Hiszen a hola, a cervantes és a castellano szavak magyar embereknek is ritkán hangzanak idegenül. Használják Önök is gyakorta spanyol utazásaik során?

Tekintettel arra, hogy fontos a spanyol nyelvtanulás, a kezdők, de akár a haladók is használhatják a Vasco Translator beszédfordító minden idegen nyelvű környezetben, helyzetben, olyan további funkciókkal, mint a kép fordító, szövegfordító és hangfordító.

Vigye magával a Vasco Translator fordítógépet az utazásra, ami legyőzi a kommunikációs nehézségeket.

Európában a legtöbbet beszélt nyelvek mindegyikét támogatja a Vasco Translator V4 és a Vasco Translator M3 fordítógép.

Fordítson képeket a fotó fordító, szöveget a szövegfordító és szóbeli kommunikációt a beszédfordító funkciókkal könnyedén. Az azonnali fordító minden helyzetben támogatja Önt.

Nincs többé nyelvi akadály a Vasco Translator nyelvfordító jóvoltából!

¡Viva el idioma español!

Dióhéjban:

A spanyol, mintegy 500 millió beszélővel, 20 ország hivatalos nyelve Európában, Dél-Amerikában, Észak-Amerikában, Közép-Amerikában, a Karib-térségben és Afrikában. Európában csak Spanyolországban hivatalos. Dél-Amerikában hivatalos Kolumbiában, Argentínában, Peruban, Chileben, Bolíviában, Ecuadorban, Paraguayban, Uruguayban és Venezuelában. Észak-Amerikában Mexikó hivatalos nyelve, és az USA-ban is széles körben beszélik. Közép-Amerikai országok és Karib-szigetek, mint Kuba, Dominikai Köztársaság és Puerto Rico is spanyolul hivatalos nyelvnek tekintik. Afrikában Egyenlítői-Guinea ismeri el a spanyolt mint hivatalos nyelvet. Annak ellenére, hogy globálisan jelen van, a spanyol a legtöbbet beszélt nyelvek között a negyedik helyen áll.

FAQ:

Milyen mértékben járult hozzá a spanyol nyelv az Amerikai Egyesült Államok kulturális és nyelvi sokszínűségéhez?

A spanyol nyelv jelentősen hozzájárult az Amerikai Egyesült Államok kulturális és nyelvi sokszínűségéhez. A spanyol gyarmati örökség és az élénk spanyolajkú közösség nagy hatást gyakorolt az amerikai történelemre, kultúrára és nyelvre.

Milyen tényezők járulnak hozzá a spanyol nyelv különbözőségéhez és változataihoz a különböző régiókban?

A spanyol nyelv változatai a történelmi hatásokat, kulturális cseréket és földrajzi elhelyezkedést tükrözik, ami hozzájárul a nyelv különbözőségéhez a különböző régiókban.

Mely országokban beszélik a legtöbben spanyolul, és hogyan korrelál ez a történelmi, kulturális és demográfiai összefüggéseikkel?

A legtöbb spanyolajkú ember Mexikóban, Kolumbiában, Spanyolországban, az Egyesült Államokban és Argentínában él. Ez a rangsor történelmi, kulturális és demográfiai összefüggésekkel van összhangban.

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajong az új technológiákért. Jól főz, de soha nincs rá elég ideje. Ritkán elégedett az éttermekkel. A rendszeresen megfordul a konditeremben.

Hasonló bejegyzések

Tapasztalja meg Egyiptom varázsát: Nyaralás decemberben

Tapasztalja meg Egyiptom varázsát: Nyaralás decemberben

Egyiptomi utazás decemberben: Mikor érdemes egyiptomba utazni? December közeledtével újra előkerül az örök kérdés, hogy hol töltsük az ünnepeket. Ez a csodálatos ország a főszezonban sok turistát vonz gyönyörű természeti adottságaival, régészeti értékeivel. Az ország...

Miért érdemes Kubába utazni novemberben?

Miért érdemes Kubába utazni novemberben?

Valószínűleg sokan írtuk már be valamikor a következő kérdést a keresőbe: "Hova utazzunk novemberben?". A kérdés azonban, hogy "mikor a legjobb Kubába utazni", még fontosabb lehet. Tengerparti nyaralás novemberben: Gyönyörű strandjaival, lenyűgöző látnivalóival és...

Milyen nyelven beszélnek a Dűnében?

Milyen nyelven beszélnek a Dűnében?

Frank Herbert epikus tudományos-fantasztikus regénye, a Dűne című film évtizedek óta rabul ejti az olvasókat és a nézőket egyediséde miatt. A gazdagon elképzelt univerzum, a bonyolult intrikák, szövevények és a változatos kultúrák nemcsak a narratíván, hanem a...

Melyik a legrégebbi nyelv

Melyik a legrégebbi nyelv

A nyelv az emberi interakció és a civilizáció alapköve. Lehetővé teszi gondolataink, érzelmeink kifejezését és információmegosztást. Azonban elgondolkozott már azon, hogy melyik a legrégebbi nyelv vagy a legősibb nyelv? Vagy mi a ma használt legrégebbi beszélt nyelv?...

Thaiföld októberben: Mikor érdemes Thaiföldre utazni?

Thaiföld októberben: Mikor érdemes Thaiföldre utazni?

Októberi nyaralás külföldön? Októberben hol van jó idő? Biztosan Ön is feltette már ezeket a kérdéseket. A Thaiföldi Királyság, - amelyet gyakran a "mosolyok földjének" is neveznek -, Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb turisztikai célpontja, amely évente több millió...

Hogyan őrizzük meg a jó modort utazás közben

Hogyan őrizzük meg a jó modort utazás közben

A technológia fejlődése, valamint az elérhető és megfizethető közlekedési módok még több utazásra késztetik az embereket, mint valaha. Egyszerűen felszállhat egy repülőre az Egyesült Államokban vagy Európában és másnap leszállhat Japánban, hogy megcsodálja azt!...