Oldal kiválasztása

Többnyelvű kommunikáció egyszerűen

multitalk
12 május 2020

A MultiTalk applikáció az első többnyelvű csoportbeszélgetésekre kifejlesztett alkalmazás. Segítségével 105 nyelven beszélhetsz, egyszerre akár 100 emberrel. A MultiTalk applikáció anyanyelvi szintű kiejtést és 96%-os pontosságú fordítást biztosít számodra. A tökéletes választás nemzetközi üzleti konferenciák lebonyolításához.

Előfordult már, hogy csak bólogatni tudtál egy üzleti megbeszélésen? Mi van, ha kulcsfontosságú lenne a hozzászólásod, amikor külföldi kollégákkal dolgozol? Ha lemaradsz vagy valami félreértés történik, megkockáztatod, hogy a te hibád legyen a kudarc? Vagy, legrosszabb esetben, majd neked is el kell költöznöd Tulsába, mint Chandlernek? Biztosan mindannyian éltünk már át hasonlót!

A több kontinensen átívelő online megbeszélés már nem a jövő zenéje! Nagyon is létezik, és most a többnyelvű konferenciák valós idejű fordítása csak egy kattintásnyira van tőled! A megoldás: MultiTalk applikáció.

A Vasco Electronics által kifejlesztett MultiTalk applikáció alkalmazás 100 embert képes összekötni, és lehetővé teszi az egymással történő valós idejű,0 gördülékeny beszélgetést. Az applikáció 105 nyelvet képes lefordítani anyanyelvi szintű kiejtéssel.

A MultiTalk applikáció kompatibilis a Vasco M3 szöveg fordító és minden Androidos okostelefonnal. Gyors és pontos fordítások 3 egyszerű lépésben:

 1. Töltsd le az ingyenes applikációt a Google Play
  Áruházból!

   

  getongoogle

 2. Kezdj új beszélgetést vagy csatlakozz egy meglévőhöz QR- vagy PIN-kód segítségével! Hívj meg akár 100 embert, hogy csatlakozzon a beszélgetéshez!

  create

 3. Beszélj (vagy írj) szabadon anyanyelveden! A MultiTalk applikáció azonnal lefordítja üzenetedet, és az lejátszódik vagy megjelenik minden résztvevő képernyőjén, a saját nyelvükön.

speak

A MultiTalk applikáció a világ fő fordítómotorjait használja, hogy 96%-os pontosságot érjen el. Lefordítja a szlenget és a szaknyelvet is, valamint megfelelően használja az írásjeleket.

Beszéljen több nyelven most

Oké, néha hibázik egy keveset. De mind szoktunk, nem?

“Valami olyat alkottunk, ami azelőtt még senkinek sem sikerült – egy megoldást, ami millióknak segít abban, hogy nemzetközi cégüket könnyedén vezethessék, és szándékunkban áll ezt tovább fejleszteni.” mondja a vezérigazgató, Maciej Góralski.

Lásd még:  Thaiföld októberben: Mikor érdemes Thaiföldre utazni?

A Vasco Electronics célja ezzel az applikációval a vállalkozók támogatása, de bárki, aki élvezi a barátokkal és családtagokkal való világkörüli csevegést, ugyanúgy imádni fogja a MultiTalk applikáció. Ha többen vagytok egy helyiségben, kikapcsolhatjátok a hangszórókat, hogy ne zavarjátok egymást.

A MultiTalk applikáció egy értékes segédeszköz, amely lebontja a nyelvi gátakat. Támogatja a beszélgetést és a tudás átadását különböző kulturális, szociális, és kereskedelmi körökben.

Használd a MultiTalk applikációt a szövegfordító kamera beszédfordítón vagy töltsd le Androidos okostelefonodra! Az ingyenes verzió havonta 2.500 karakteres fordítási limitet tartalmaz, de 2.000 forintért a maximum karakterszám 35.000-re nő.

 

Lásd még:

Hasonló bejegyzések

Miért érdemes Kubába utazni novemberben?

Miért érdemes Kubába utazni novemberben?

Valószínűleg sokan írtuk már be valamikor a következő kérdést a keresőbe: "Hova utazzunk novemberben?". A kérdés azonban, hogy "mikor a legjobb Kubába utazni", még fontosabb lehet. Tengerparti nyaralás novemberben: Gyönyörű strandjaival, lenyűgöző látnivalóival és...

Milyen nyelven beszélnek a Dűnében?

Milyen nyelven beszélnek a Dűnében?

Frank Herbert epikus tudományos-fantasztikus regénye, a Dűne című film évtizedek óta rabul ejti az olvasókat és a nézőket egyediséde miatt. A gazdagon elképzelt univerzum, a bonyolult intrikák, szövevények és a változatos kultúrák nemcsak a narratíván, hanem a...

Melyik a legrégebbi nyelv

Melyik a legrégebbi nyelv

A nyelv az emberi interakció és a civilizáció alapköve. Lehetővé teszi gondolataink, érzelmeink kifejezését és információmegosztást. Azonban elgondolkozott már azon, hogy melyik a legrégebbi nyelv vagy a legősibb nyelv? Vagy mi a ma használt legrégebbi beszélt nyelv?...

Thaiföld októberben: Mikor érdemes Thaiföldre utazni?

Thaiföld októberben: Mikor érdemes Thaiföldre utazni?

Októberi nyaralás külföldön? Októberben hol van jó idő? Biztosan Ön is feltette már ezeket a kérdéseket. A Thaiföldi Királyság, - amelyet gyakran a "mosolyok földjének" is neveznek -, Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb turisztikai célpontja, amely évente több millió...

Hogyan őrizzük meg a jó modort utazás közben

Hogyan őrizzük meg a jó modort utazás közben

A technológia fejlődése, valamint az elérhető és megfizethető közlekedési módok még több utazásra késztetik az embereket, mint valaha. Egyszerűen felszállhat egy repülőre az Egyesült Államokban vagy Európában és másnap leszállhat Japánban, hogy megcsodálja azt!...

Hol hivatalos nyelv a spanyol?

Hol hivatalos nyelv a spanyol?

A nyelv az emberi kultúra figyelemreméltó aspektusa, szótagjain belül különféle társadalmak identitását hordozza. A spanyol nyelv dallamos ritmusával és gazdag történelmével előkelő helyet foglal el a világ legtöbbet beszélt nyelvei között. Amint egy nyelv gyökerei...

Egyszerűen a legjobb! Melyik a leghatékonyabb nyelv?

Egyszerűen a legjobb! Melyik a leghatékonyabb nyelv?

Hogyan közöljünk sok információt tartalmasan, miközben keveset beszélünk a semmiről? Nos, a nyelvi hatékonyság olyasvalami, amivel talán nem vagyunk eléggé tisztában ahhoz, hogy értékeljük. És bár minden nyelv fő funkciója a jelentés közvetítése, egyesek jobban teszik...