Többnyelvű kommunikáció egyszerűen

multitalk
12 május 2020

A MultiTalk applikáció az első többnyelvű csoportbeszélgetésekre kifejlesztett alkalmazás. Segítségével 105 nyelven beszélhetsz, egyszerre akár 100 emberrel. A MultiTalk applikáció anyanyelvi szintű kiejtést és 96%-os pontosságú fordítást biztosít számodra. A tökéletes választás nemzetközi üzleti konferenciák lebonyolításához.

Előfordult már, hogy csak bólogatni tudtál egy üzleti megbeszélésen? Mi van, ha kulcsfontosságú lenne a hozzászólásod, amikor külföldi kollégákkal dolgozol? Ha lemaradsz vagy valami félreértés történik, megkockáztatod, hogy a te hibád legyen a kudarc? Vagy, legrosszabb esetben, majd neked is el kell költöznöd Tulsába, mint Chandlernek? Biztosan mindannyian éltünk már át hasonlót!

A több kontinensen átívelő online megbeszélés már nem a jövő zenéje! Nagyon is létezik, és most a többnyelvű konferenciák valós idejű fordítása csak egy kattintásnyira van tőled! A megoldás: MultiTalk applikáció.

A Vasco Electronics által kifejlesztett MultiTalk applikáció alkalmazás 100 embert képes összekötni, és lehetővé teszi az egymással történő valós idejű,0 gördülékeny beszélgetést. Az applikáció 105 nyelvet képes lefordítani anyanyelvi szintű kiejtéssel.

A MultiTalk applikáció kompatibilis a Vasco M3 szöveg fordító és minden Androidos okostelefonnal. Gyors és pontos fordítások 3 egyszerű lépésben:

 1. Töltsd le az ingyenes applikációt a Google Play
  Áruházból!

   

  getongoogle

 2. Kezdj új beszélgetést vagy csatlakozz egy meglévőhöz QR- vagy PIN-kód segítségével! Hívj meg akár 100 embert, hogy csatlakozzon a beszélgetéshez!

  create

 3. Beszélj (vagy írj) szabadon anyanyelveden! A MultiTalk applikáció azonnal lefordítja üzenetedet, és az lejátszódik vagy megjelenik minden résztvevő képernyőjén, a saját nyelvükön.

speak

A MultiTalk applikáció a világ fő fordítómotorjait használja, hogy 96%-os pontosságot érjen el. Lefordítja a szlenget és a szaknyelvet is, valamint megfelelően használja az írásjeleket.

Beszéljen több nyelven most

Oké, néha hibázik egy keveset. De mind szoktunk, nem?

“Valami olyat alkottunk, ami azelőtt még senkinek sem sikerült – egy megoldást, ami millióknak segít abban, hogy nemzetközi cégüket könnyedén vezethessék, és szándékunkban áll ezt tovább fejleszteni.” mondja a vezérigazgató, Maciej Góralski.

Lásd még:  December utazás? Nem is olyan rossz ötlet.

A Vasco Electronics célja ezzel az applikációval a vállalkozók támogatása, de bárki, aki élvezi a barátokkal és családtagokkal való világkörüli csevegést, ugyanúgy imádni fogja a MultiTalk applikáció. Ha többen vagytok egy helyiségben, kikapcsolhatjátok a hangszórókat, hogy ne zavarjátok egymást.

A MultiTalk applikáció egy értékes segédeszköz, amely lebontja a nyelvi gátakat. Támogatja a beszélgetést és a tudás átadását különböző kulturális, szociális, és kereskedelmi körökben.

Használd a MultiTalk applikációt a szövegfordító kamera beszédfordítón vagy töltsd le Androidos okostelefonodra! Az ingyenes verzió havonta 2.500 karakteres fordítási limitet tartalmaz, de 2.000 forintért a maximum karakterszám 35.000-re nő.

 

Lásd még:

Robert Faber

Robert lelkes utazó és rajong az új technológiákért. Jól főz, de soha nincs rá elég ideje. Ritkán elégedett az éttermekkel. A rendszeresen megfordul a konditeremben.

Hasonló bejegyzések

Érdekes tények Japánról

Érdekes tények Japánról

Üdvözöljük a Sushi, Szamurájok és Szumó Országában! Japán érdekességek: Japán, ahol az ősi hagyományok harmonikusan keverednek a legmodernebb technológiával. Azt gondolja, mindent tud Japánról vagy a japánokról? Gondolja át újra! A különös kulturális szokásoktól a...

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Júniusi nyaralás: Miért érdemes Izlandra utazni?

Akik tervezik nyaralásukat, gyakran felteszik a kérdést: mikor érdemes Izlandra utazni? A válaszunk egyértelmű: látogasson el Izlandra júniusban! Ez az időszak jelzi az izlandi nyár kezdetét, amikor a tűz és jég földje igazán életre kel, vibráló színekkel, végtelen...

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Érdekes tények Afrikáról: A csodák kontinense

Afrika, egy csodákkal teli kontinens, egy kincsesbányát kínál, amely utazókat és kíváncsi elméket egyaránt vonz. És így felmerülhet a kérdés: milyen érdekes tényeket ismerünk Afrikáról, és miről ismert ez a kontinens? A hatalmas szavannáktól a nyüzsgő városokig, mind...

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

A világ legjobb úticéljai hónapról hónapra

Valaha is előfordult Önnel, hogy izgatottan pakolt a nagy utazás előtt, majd rájött: álmai úticélján éppen monszun vagy hurrikán tombol? Vagy még rosszabb, turistákkal teli utcákon kellett sétálni, ahol még a várt látványosságot sem lehetett kényelmesen felfedezni?...

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Hogyan mondjuk, hogy „Szeretlek” különböző nyelveken

Szeretlek szó több nyelven, szerelem különböző nyelveken: Szeretné tudni, hogyan fejezze ki érzését más nyelveken, mint a sajátja? Lehet, hogy néhány nyelvi változatot már ismer, de ma megismerkedünk ezzel a gyönyörű kifejezéssel más nyelveken is, talán kevésbé...